GASZTRO

Ricottás-cukkinis spagetti

Szerző:
Szabó Anna
A ricotta összetéveszthetetlen íze a domináns ebben a tésztaételben. Próbáld ki, megéri!

Hozzávalók:

500g spagetti
60ml olívaolaj
4 közepes cukkini (480g), 5 cm-es csíkokra vágva
3 fokhagymagerezd, vékonyra szeletelve
500g koktélparadicsom
100g rukkolalevél
250g ricotta

Elkészítése:

1. Főzzük meg a tésztát egy nagyobb lábasban, és szűrjük le.

2. Melegítsük fel az olajat egy nagyobb serpenyőben, és óvatosan tegyük bele a cukkinit. Pároljuk, amíg a cukkini kissé megpuhul.

3. Adjuk hozzá a vékonyra szeletelt fokhagymát és a paradicsomot.

4. Főzzük tovább, időnként megkeverve, amíg a paradicsom megreped, és kissé megpuhul.

5. Keverjük össze a még meleg tésztát, a paradicsomos keveréket és a rukkolaleveleket, egy nagyobb tálban. A spagettit összemorzsolt ricottával meghintve tálaljuk.

Szólj hozzá Te is!
SZEMÉLYRE SZABOTT HOROSZKÓP

Adja meg születési időpontját!

VAGY

KÉREM AZ ELEMZÉST

HÍRLEVÉL