MÁGIA

Varázsige a jólétre

Szerző:
Szabó Anna
A legjobb, ha olyan helyet választasz a varázsláshoz, amit három napig érintetlenül tudsz hagyni. Ha az eszközöket muszáj is elraknod, legalább a gyertyát hagyd elöl. Ez a varázsige kézzel fogható jólétet ad, ezért mielőtt nekilátsz, gondolkozz el azon, hogy mit is szeretnél elérni.

 

Kellékek:

védőtömjén,
vékony zöld gyertya,
papír, toll (vagy ceruza),
hőálló edény.

Előkészületek


Készítsd elő a helyet, ahol varázsolni fogsz. Miközben berendezed a helyszínt, koncentrálj a varázslat céljára. Képzeld el azt, ami szerinted elhozza neked a jólétet. Készítsd fel magad a rituáléra, miközben állandóan a varázsige céljára gondolsz. Ne hagyd, hogy negatív gondolatok támadjanak benned.


A varázslat menete


Miután felkészültél, menj arra a helyre, ahol varázsolni fogsz. Rajzolj egy varázskört és gyújtsd meg a tömjént. Képzeld el, hogy egy nagy zöld fénygömb vesz körül téged és azt a helyet, ahol varázsolsz. Fogd a gyertyát a két kezedbe, és irányítsd bele minden energiádat.


Írd le egy kis papírlapra, hogy mi az, amit szeretnél (pl. pénz stb.). Tedd ezt a papírlapot a gyertyatartó alá. Tedd a gyertyát a gyertyatartóba. Mielőtt meggyújtod a gyertyát, mondd el ezt a varázsigét:


"Ez a gyertya azt a jólétet képviseli, ami eljön majd hozzám."


Gyújtsd meg a gyertyát, és mondd el az alábbi varázsigét:


"Ahogy nő e láng fénye,
Jólétet látok magam körül."


Ülj le, és nézd, ahogy ég a láng. Képzeld el, hogyan fogsz kinézni és mit fogsz érezni, ha a jóléted megérkezik. Amikor a gyertya egyharmada elégett, mondd ezt:


"Ahogy idővel szertefoszlik e gyertya lángja,
Jólét érkezik el hozzám."


Fújd el a gyertyát. Ismételd meg ezt az egész műveletet két másik éjszakán is.


És végül

Az utolsó éjszakán égesd el azt a papírlapot, amire a kívánságodat írtad, és a hamut tedd egy edénybe. Miután a gyertya elégett, és a hátramaradt viasz kihűlt, tedd a hamut a viaszra, és ásd el őket olyan közel az otthonodhoz, amennyire csak lehetséges.


Szólj hozzá Te is!
SZEMÉLYRE SZABOTT HOROSZKÓP

Adja meg születési időpontját!

VAGY

KÉREM AZ ELEMZÉST

HÍRLEVÉL