2018. március 20. - Klaudia
RSS hírcsatornák Pinterest Tweet
Megosztom
DXN termékek Az örök szerelem lakatja
Női Portál
2018. március 20. - Klaudia
RSS hírcsatornák Pinterest Tweet
Megosztom

Így fogyj le a hasadról

Érthető, hogy lapos, feszes hasra vágyunk, még akkor is, ha nincs tetoválva, nem mutogatjuk rövid topokban, és feltűnést keltő piercinget sem óhajtunk viselni a köldökünkben. A legtöbb nő abban a hitben él, hogy ez a jó alak non plus ultrája.

 

Bizonyára jó néhány nő elégedettebb lenne a saját testével, ha tudná, hogy a legtöbb férfi kifejezetten kedveli szíve hölgyén azt a kis domborulatot a köldök alatt. Ha valaki mégis úgy gondolja, hogy formálnia kellene a szóban forgó testrészét, annak több módszert is ajánlhatunk, amelyek együttes alkalmazása különösen hatásos.Jól ismert gyakorlat a felülés

Napi rendszerességgel kezdetben legalább hússzor (majd százszor) ajánlatos ismételni: feküdjünk hanyatt, lábunkat akasszuk be valahova (például a szekrény alá), kezünket tegyük a fejünk mögé, majd emeljük fel fejünket és vállunkat, miközben kilégzünk. Ezután gördüljünk vissza a hátunkra. Fejünket mindvégig tartsuk egyenesen, derekunkat pedig hagyjuk a padlón.
Hasizmainkat a következő gyakorlattal is edzhetjük:
Kilégzés közben köldökünket húzzuk be, amennyire csak tudjuk, tartsuk így hat belégzésen keresztül, majd fújjuk ki a levegőt és lazítsunk.Fontos a jó emésztés

Masszírozással szintén feszesebbé és laposabbá tehető a has: jobb kezünket helyezzük bal mellünk alá, majd körkörös mozdulatokkal, finoman masszírozzuk meg gyomrunk tájékát. Ezután bal kezünket a köldökünk alá helyezve végezzünk körkörös masszírozó mozdulatokat az óramutató járásával ellenkező irányban az alhasunk felett, mindegyik alkalommal negyvenszer.


Vegyük figyelembe azt is, hogy a felfúvódás és a székrekedés nemkívánatos módon „gömbölyít". Ezeken az emésztési gondokon a ballasztanyagokban dús táplálkozás segít.


Vannak vékony nők, akik a hasukra híznak

Ez általában örökletes hajlammal magyarázható, de ha az érintettek lemondanak az édességekről, a fehérkenyérről és a zsíros felvágottakról, nem kell attól tartaniuk, hogy a felsorolt élelmiszerekben található egyszerű szénhidrátok és állati eredetű zsiradékok „úszógumivá" alakulnak a derekuk körül.


Helyes testtartás, krémek és fűzők

A szépségipar a gömbölyödés ellen is ad fegyvert a kezünkbe: a cellulitisz kezelésére kifejlesztett krémek, amelyek serkentik a salakanyagok elszállítását, és feszesebbé teszik a bőrt, a hason is alkalmazhatók. Külsőnket előnyösen megváltoztathatja egy hasat leszorító fűző, de viselhetünk alakformáló harisnyanadrágot is.

Ne feledkezzünk meg a helyes testtartásról: emelt fővel, egyenes háttal járjunk. Mellet ki, hasat be!


Ne akarjunk mindenáron a bálványozott topmodellekre hasonlítani!

Gondoljunk arra, hogy hasunk létfontosságú szerveket rejt, új élet fejlődhet benne, és különféle érzéseket közvetít. Mindezért gyengéd bánásmódot érdemel.

 

 
SzavazzSzavazzSzavazzSzavazzSzavazz

loading...

Személyre szabott horoszkóp ingyen!

Add meg a születésed időpontját!

Év: Hó: Nap:

óra perc mp

vagy napszakot:

Content on this page requires a newer version of Adobe Flash Player.

Get Adobe Flash player

Top 3 olvasnivaló

10 figyelmeztető jel, hogy támad a Sötét Energia - Tudd meg, hogyan szabadulhatsz meg tőle

10 figyelmeztető jel, hogy támad a Sötét Energia - Tudd meg, hogyan szabadulhatsz meg tőle

Rengeteg ember van, aki nem is észleli tudatosan, hogy a negatív energia jelen van az életében, márpedig ez igencsak káros lehet, hiszen nagyban befolyásolja a kedélyállapotot és gondolkodásmódot. A negatív energia mindenki életében felbukkanhat, de megjelenése főként akkor veszélyes, ha egyébként is mérgező személyiségek és negatív gondolkodású emberek vesznek körül.

Tovább »
Napi Tarot - Kedd

Napi Tarot - Kedd

A Tarot mai üzenete: "Az Igazságosság üzenete egyszerű. A jövőnket mi alakítjuk tetteink által."

Tovább »
A keddi nap angyalüzenete

A keddi nap angyalüzenete

Angyalaink mai útmutatása: "Az elsődleges kapcsolat közted és Isten között szövődik, és minden további kapcsolatod ezt követi. Egy kapcsolat bevonzására, orvoslására és kiegyensúlyozására öleld magadhoz még szorosabban szerető Teremtődet. Amikor az ölelésben biztonságban és szeretve érzed magad, virágba borul majd minden más kapcsolatod is."

Tovább »

Kalkulátor

Kabala és amulett-kalkulátor

Az amulettek és a kabalák üzenetet közvetítenek és védelmeznek. Neked van már? Ha még nincs, válassz egyet. Vajon melyik az, amely a legjobban illik hozzád?

Még több kalkulátor »

Szakértők

Maya jósnő

Angyalkártya jós

Kérdezz! »
Összes szakértő »
Maya jósnő

Társkereső

Társkereső
Horváth Mária Eva Erika Éva Mária 
Társkereső
Antal Attila Preky69 Gyula Attila 

Még több társkereső »

Női Portál oldaltérkép