ÁLLATI CUKISÁGOK

A kutya is vágyik arra, hogy megtalálja az Igazit!

Szerző:
Szabó Anna
Nagyon hideg volt, fáztam... Borzasztóan fáztam és nagyon éhes voltam. Hetek óta nem ettem rendesen, csak azt, amit nagy ritkán valaki odadobott elém, vagy amit a szemétben találtam. Persze, ha nem vették el tőlem. Mert nagyon féltem mindenkitől...

 

 

Január vége lehetett - gondoltam. Persze nem tudtam pontosan, hiszen én nem ismerem a hónapokat. Csak azt tudtam, hogy nagyon hideg van, és az idő egyre hidegebbre fordul. Éjszakánként néha mínusz tizenöt fok is volt. Én körülbelül másfél éves lehetek. Épp, hogy csak beléptem a felnőtt korba, de már sok mindent tudhatok a hátam mögött. Nincs senki, akit táplálna. A természetben nincs pocsékolás, ez csak az ember sajátja.


Nap, mint nap látom és érzem azt a rengeteg ennivalót, amit kidobálnak, de engem egyik se szánna meg egy falattal... Pedig nagyon éhes vagyok. Talán a hideg sem lenne ilyen hideg, ha a hasam tele lenne. Olyan régen bolyongok már itt a házak között, az emberek között, hátha valakinek megesik rajtam a szíve.


De senki sem segít…


Pedig én mindent megteszek, hogy elfogadjanak. Kedves vagyok és alázatos, Istenként tisztelem valamennyit, szótlanul követem Őket, ha felém nyúlnak, megnyalom a kezüket, de csak belém rúgnak, megdobálnak, kiabálnak. Pedig nem tettem semmi rosszat!

Én mindig próbáltam jó lenni, de ez mindig kevés volt. Bármit tettem, csak szidás és verés volt a jutalmam. Pedig igazán nem kérek sokat. Csak egy falat ennivalót, néhány kedves szót, esetleg néha egy kis simogatást.


Talán túl sok, amit kérek!?


Pedig látom, hogy van ilyen is. Igaz, nagyon ritkán, de ilyet is látni. Mindig büszkén mesélik nekem, hogy nekik milyen jól megy a soruk. Ők mindent megkapnak Tőlük. Ilyenkor mindig összeszorul a szívem, könnybe lábad a szemem, és megfogadom, hogy ha valaha nekem is ilyen szerencsém lenne, ahhoz teljes erőmből ragaszkodnék! Megtennék mindent, ami tőlem telik, és még azon felül is. Akár az életemet is odaadnám, ha legalább egy kicsit nekem is részem lehetne belőle.

Ha megtalálnám ŐT!
A GAZDÁT!

"Egy nemzet nagysága és erkölcsi fejlettsége híven tükröződik abban, ahogyan az állatokkal bánik" - Mahatma Gandhi 

 

Nagyon sok bajba jutott állat szenved Magyarországon! Az önkéntesek pénzt, időt, energiát nem kímélve mentik Őket, és igyekeznek Nekik jobb sorsot biztosítani.

SEGÍTSÜNK NEKIK!

 

 

 

Nagyon sok állat szorul sürgős segítségre!

Ha úgy érzed, szeretnél segíteni Rajtuk, akkor az alábbi módon teheted meg:

  • Fogadd örökbe az egyik szerencsétlenül járt, árva kutyust, vagy
  • Legyél ideiglenes befogadó - az ország bármely területéről keresünk olyan segítőkész embereket, akik vállalják, hogy a gazdára találásig otthont, ételt, italt, szeretetet biztosítanak az árva kutyusoknak, vagy
  • Juttass el hozzánk egy kis adományt, hogy legalább ne éhezzenek ezek az állatok - ez lehet kutyatáp, tészta, rizs, stb. Ha mindenki csk 10-20 dkg kutyatápot adományoz, akkor rengeteg életet megmenthetünk! Nekünk talán 50 Ft-ba kerül, amit sokszor értelmetlen dolgokra is elpazarolunk! NEKIK AZONBAN AZ ÉLETÜK MÚLHAT RAJTA!



  • A gazdikereső kutyusokat itt találod >>>
    HA NEM SEGÍTÜNK, EZEK AZ ÁLLATOK ELPUSZTULNAK!
    Ha segítenél bármilyen formában, kérjük, írj a szerk@noiportal.hu e-mail címre!

 

 

 

Szólj hozzá Te is!
SZEMÉLYRE SZABOTT HOROSZKÓP

Adja meg születési időpontját!

VAGY

KÉREM AZ ELEMZÉST

HÍRLEVÉL