LELKIPATIKA

Stresszoldás meddőség ellen

Szerző:
Szabó Anna
Mindannyian szeretnénk egészségesek, boldogok, gazdagok lenni, szépek és fiatalosak maradni, biztonságban élni minden félelem és stressz nélkül. A legtöbben szeretnénk egy ideális társat, kedves, értelmes és szófogadó gyereket, karriert, nyugodt, gond nélküli életet.
Törekvéseinkben nincs hiba, vágyunk a szépre, jóra, a biztonságra. De teszünk-e érte eleget? Tudjuk-e, hogy sokszor meglepetést tartogat számunkra az élet és nem teljesülnek az álmaink, vágyaink? Sokszor mi magunk sem tudjuk, hol van a hiba. Ilyen nagy problémát jelenthet sok nő álma és vágya, ha nem sikerül teherbe esnie.

A meddőség

A meddőség az egyik legszomorúbb dolog lehet egy nő életében, nagyon elkeseríthet egy gyermekre vágyó párt. Orvosi szempontból a meddőség a szervezet hibás működése, aminek valamilyen szervi rendellenesség van a hátterében.
A hagyományos orvosi gyógyászat a meddőséget úgy kezeli, hogy homokszem került a gépezetbe. A vizsgálódások során valóban találnak valamilyen szervi megbetegedést vagy problémát, ám ezek a sokszor hosszantartó kezelések nem vezetnek a kívánt terhességhez. Aztán jöhet a lombikbébi. Lehet, hogy a szervezetnek jó oka van nem teherbe esni?!

Mi nők egész életünkben az anyaságra vágyunk és készülünk. Fiatal korunktól kezdve gyermekekről ábrándozunk. Tudattalanul vágyunk ennek az érzésnek a megtapasztalására. Ösztönösen bennünk van az érzelem, a törődés, a gondoskodás, a szeretet, az aggódás kifejezése. De mi történik akkor, ha mindez csupán vágyakozás marad?


Hol keressük a bajok gyökerét?

A meddőség kezelésére egy olyan gyógyszer nélküli, alternatív gyógymódot ajánlunk, ami segítséget nyújthat az okok kezelésére. Egy múltba visszavivő gyógyító eljárást dolgoztak ki németországi természetgyógyászok és pszichológusok. E módszer kifejlesztői azt állítják, hogy vannak speciális meridiánok, amelyek „sejtszinten emlékeznek” a bennünket ért traumákra, bántásokra és a sejtmemória szintjén az emlékek előhívhatók.

Ma már tudjuk, hogy sok-sok lelki sérülés, negatív élmény érhet bennünket a fogantatásnál, majd magzatként, később
a születés alatt is. Hiszen magzatként az ember,
- az édesanyán keresztül - mint egy szivacs fogadja magába
az élet összes történetét, legyen az pozitív vagy negatív dolog. Az anyaméhben, magzati állapotban megélt negatív és pozitív élmények meghatározhatják egész életünket.
E stresszoldó módszer segítségével, a magzati élet alatt szerzett, az anyától összegyűjtött traumatikus élményeket lehet feloldani. A magzat pontosan átéli mindazt, ami az édesanyával történik a 9 hónap alatt. Az anya stressz-hormonjai bekerülnek a baba vérkeringésébe, a magzat nagyon jól tudja és érzékeli, hogy mi történik odakint, hiszen az anya lelkiállapotára van ráhangolódva. A magzat egyértelműen részt vesz az anya érzelmi megrázkódtatásában, szorongásaiban, gyűlölet- és agressziós kitöréseiben, depressziós hangulatában, szexuális izgalmában, vagy éppen elégedett, boldog és szeretetteljes érzelmeiben.

Tudod-e, ha a baba nem kívánt terhesség következménye, akkor önbizalomhiány és a szeretettel kapcsolatos problémák jelentkezhetnek? A nem kívánt terhesség gyakori oka a meddőség kialakulásának. A tudat alatti így védekezik az anya reakciójára.

Tudod-e, hogy milyen súlyos lelki problémáknak lehet az oka a kezdetben felmerülő kérdés: „megtartsam? – ne tartsam?” Nemcsak súlyos problémáknak, hanem a meddőségnek is oka lehet.

Tudod-e, hogy milyen lelki problémának lehet az alapja, ha meghatározzák születendő gyermekük nemét. Beépülhet a tudatába, ha őt, pl. fiúnak várták és lánynak született. Később oka lehet ez is a meddőségnek.

Tudod-e, ha a terhesség nemi erőszak következménye, ez okozhat frigiditást, impotenciát, szexuális zavarokat, agressziót és meddőséget is.

Tudod-e, ha az anya úgy él házaséletet, hogy közben retteg a terhességtől, és mégis megfogan, a születendő gyermeke tele lesz gátlásokkal, félelemmel, ez is oka lehet a meddőségnek.

Tudod-e, hogy művi megtermékenyítés előtt és közben fokozódik a stressz? Minden esetben pszichés problémával kell szembenézni. A stressz az anya részéről 9 hónapig is eltarthat. A magzatnak folyamatosan az életben maradásáért kell küzdeni, így már a méhen belül megtanulja az agressziót. A gyermek születése után ez nagyon jól tükröződik a viselkedésükben. A drága szülők, pedig értetlenül állnak a probléma előtt, hiszen ők boldogságban, szeretetben nevelik gyermeküket. A fogantatásnak szerelemben, szeretetben kell megtörténnie, ami ez esetben hiányzik.


A módszer

Pszichikai gyógyítás során megszabadulhatunk az agyunkban rosszul rögzült dolgoktól, emlékeinktől, a régóta fennálló problémáinktól, romboló szokásainktól, olyan gátaktól, amelyek megakadályozzák, hogy kapcsolatokat alakítsunk ki. Ma már tudjuk, hogy az embrionális és magzati élmények, traumák, igen sok ember számára érzelmi bizonytalanság fontos kiváltó tényezői között szerepelnek. E módszert mindenkinek figyelmébe ajánljuk, de különösen a meddőséggel küszködő nőknek, és a gyermekeket váró kismamáknak. Ne felejtsék: „emlékeink izmainkba feszülnek”, de meg lehet szabadulni tőlük gyógyszeres kezelések nélkül.

Mindenkit várunk szeretettel, aki kedvet kapott a változás, megváltozás, a problémáktól való megszabadulás útjára lépni, e szelíd gyógyító módszerrel.


Érdeklődni az alábbi elérhetőségeken lehet:

Koszta Gyöngyi
Telefon: 06 20 491 5131
www.paxaura.hu

Test-Lélek-Szellem Gyógycentrum
Telefon: 281 - 4372
Szólj hozzá Te is!
SZEMÉLYRE SZABOTT HOROSZKÓP

Adja meg születési időpontját!

VAGY

KÉREM AZ ELEMZÉST

HÍRLEVÉL