MÁGIA

Szerelmi kötés

Szerző:
Szabó Anna
Ősi mágia, amely működik, a másik fél akarata ellenére is. Nagyon fontos, hogy alaposan átgondolt: valóban akarod-e. Ha olyan embert akarsz magadhoz kötni, aki saját akaratából soha nem kezdett volna veled szerelmi viszonyt, akkor könnyen megkeserítheted vele az illető életét.
Ezért azt ajánljuk, hogy ezt a mágiát csak olyan kapcsolat esetén alkalmazd, amely jelenleg is működik, és csak erősíteni szeretnéd az érzelmi szálakat.


A kellékek

Szükséged lesz két babára, vagy bármi másra, ami a két embert jelképezi.
Lehet ez akár két ágacska is - mint a régi iszlámban -, agyagfigura, vagy a két személy egy-egy személyes ruhadarabja is. Sőt, lehet csuhébaba, amire ráírtad, ki kicsoda, vagy akár csak két papírdarab, mindegyiket ellátva
a nevekkel.
Az a lényeg, hogy a megszemélyesítő tárgyba „lehelj lelket”. A régi Egyiptomban ehhez elég volt a babák fölött kimondani a neveket és aztán rájuk lehelni, de az is elég lesz, ha csak szimplán megnevezed őket.


A varázslat

Ez után a valóságban is össze kell kötni a két megszemélyesítő tárgyat. Szerelmi ügyekben használj vörös vagy fehér fonalat. Tizenháromszor tekerd körbe a két babát, aztán pedig csomózd meg kilencszer.
Ezzel azonban még nincs vége a dolognak, a varázslás még nem fejeződött be.
A megszemélyesítő tárgyakat így összekötve, biztos helyen kell tárolnod,
a varázslat ugyanis addig él, amíg a tárgyak. Vigyáznod kell tehát rájuk, ne érje őket semmi baj. Ezenkívül akkor is szükséged is lesz rá, ha később esetleg szét akarnád választani a párt.


Mi lesz a párossal?

Ha eltemeted a párost, az azt jelenti, hogy egy napon, egyszerre fognak meghalni.
Ha elégeted, az egymás iránti szerelmük fogja „fölégetni” őket.
Ha vízbe hajítod, a kapcsolatuk lesz a vesztük.
Szólj hozzá Te is!
SZEMÉLYRE SZABOTT HOROSZKÓP

Adja meg születési időpontját!

VAGY

KÉREM AZ ELEMZÉST

HÍRLEVÉL