GASZTRO

India csirkéje

Szerző:
Szabó Anna
Csirkés-szaftos csupa indiai fűsszerrel felturbózva, ez a csirke tikka.

Hozzávalók:

2ek tikka masala currypasta
2ek mangó csatni
1kg csirkecombfilé, vékonyra szeletelve
80ml csirke alaplé
140g natúr joghurt
1 csokor friss koriander, finomra vágva
2 teáskanál zöldcitrom leve
1 friss piros csili, vékonyra szeletelve

 

Hozzávalók:

1. Egy nagy tálban keverjük össze a currypasztát a mangó csatnival, majd adjuk hozzá a csirkehúst is.

2. Hevítsünk fel egy vokot vagy egy nagy serpenyőt, és kisebb adagokban pirítsuk meg a húsok minden oldalát.

3. Ezután adjuk a húshoz a többi hozzávalót, és az egészet forraljuk fel, majd kis lángon, fedő nélkül forraljuk további öt percig, amíg a csirkehús puhára fő.

4. Basmati rizzsel körítve, joghurttal bőven megöntözve és korianderrel megszórva tálaljuk.

Szólj hozzá Te is!
SZEMÉLYRE SZABOTT HOROSZKÓP

Adja meg születési időpontját!

VAGY

KÉREM AZ ELEMZÉST

HÍRLEVÉL