GASZTRO

Csupa zöld tojásos omlett

Szerző:
Szabó Anna
Olajbogyó, tojás és spenót - a három főszereplő garantáltan finom és laktató reggelit eredményez.

Hozzávalók:

4 tojás
2 evőkanál reszelt parmezán
15 dkg spenót
olívaolaj
10 db olajbogyó
½ teáskanál szárított olasz fűszerkeverék
1 szelet feta sajt
só és őrölt bors

 

Elkészítés:

1. A tojásokat verjük fel, tegyük bele a reszelt parmezánt, sózzuk és borsozzuk. A spenótot szeleteljük fel.

2. Egy serpenyőben forrósítsuk fel az olajat, és kissé pároljuk meg benne a spenótot.

3. Öntsük rá a tojásos keveréket, és süssük pár percig (ne túl erős tűzön). Szórjuk rá a tojásra az olajbogyót, a felkockázott feta sajtot és a zöldfűszert.

4. 160 fokos sütőben 5 percig süssük, vagy fedővel letakarva a tűzön további 5-8 percig.

Szólj hozzá Te is!
SZEMÉLYRE SZABOTT HOROSZKÓP

Adja meg születési időpontját!

VAGY

KÉREM AZ ELEMZÉST

HÍRLEVÉL