KÖZÉRZET

Rutinos megújulás tavaszra

Szerző:
Szabó Anna
Nyakunkon a tavasz, amikor megújul a természet. Ám törekedj arra, hogy te is kövesd ezt a megújulást, hogy jobban érezd magad. A napi rohanásban fordíts időt önmagadra, hogy tested is megfiatalodjon.


Néhány kúrát érdemes minden évszakváltáskor beiktatnod. A következő összeállításunkban nem a legmodernebb kezeléseket gyűjtöttük egy csokorba, hanem azokat, amik nekünk is beváltak.

 

Paraffinkúra

Az ápolatlan, agyondolgozott kéz repedezett bőre nem nyújt szép látványt, azonban a meleg paraffin hatására még a kiszáradt bőr is selymessé, bársonyossá válik. A paraffinos kézfürdő után az igényesen megformált, divatos lakkokkal befestett műköröm is sokkal mutatósabb.

 

Frissítő maszk

A tisztító és a kondicionáló maszkok rendszeres használata regenerálja a téli hidegtől, a szmogtól és a napi stressztől megfáradt bőrünket. Bár az öregedés jeleit egyetlen pakolás nem képes eltüntetni, a kozmetikus által javasolt kúraszerű kezelésekkel megelőzhetjük a ráncok korai kialakulását.

 

Ráncvasaló vacu-press

Az egészséges arcbőr a szépség egyik alapfeltétele. Bár a hám alatti kötőszövetek az évek múlásával veszítenek rugalmasságukból, a vacu-press csökkenti a mimikai ráncok mélységét.

 

Mikromasszázs

Aki elhatározta, hogy fogyókúrájához segítségül hívja a szépség szakavatott mestereit, először a mikromasszázs bizsergését érezheti a bőrén. Ez a fájdalmatlan kezelés nemcsak méregteleníti a testet, hanem felkészíti a fogyasztó kúra következő lépésére is.

 

Thermo lifting

Egy speciális zsírégető krém segítségével a meleg hatására vízveszteséggel járó fogyást érhetsz. A krém kúraszerű használatakor az eredmény nemcsak kilókban, hanem centikben is megmutatkozik: már öt-hat alkalom után előveheted a szekrény aljából az egy számmal kisebb ruháidat.

 

Infravörös fényben

Az infravörös lámpák segítségével a zsírégető krém a bőrfelszínről könnyebben behatol a mélyebb rétegekbe. Természetesen ezt a kezelést is mikromasszázs, vagyis a test méregtelenítése előzi meg.

 

Fogyasztó fólia

Ezt a csomagolási módot nem érdemes folpackkal kipróbálni, ugyani az otthoni próbálkozás nem sok eredményt produkálna a zsírégető, fogyasztó hatású kezelés nélkül, amely a narancsbőr elleni va-cupresst egészíti ki. Tartós és centiméterekben mérhető hatása általában öt-tíz alkalom után tapasztalható.

 

Feszes kebel

A negyvenperces kezeléstől nem lesz nagyobb a mell de a bőr mélyebb rétegeibe juttatott gyógyhatású kozmetikumoknak köszönhetően a terhességtől vagy a hirtelen súlyváltozástól meglazult tartószalagok feszesebbé válnak.

Szólj hozzá Te is!
SZEMÉLYRE SZABOTT HOROSZKÓP

Adja meg születési időpontját!

VAGY

KÉREM AZ ELEMZÉST

HÍRLEVÉL