Reggeli
1. változat:
1,5 dl joghurt, 5 dkg szárított sárgabarackkal és 1 evőkanál darált vagy összevágott dióval elkeverve.
2. változat:
3 dkg zabpehely, 1 dkg mazsola, 1 dkg darált dió, 1,5 dl tejben elkeverve.
Tízórai, uzsonna
1. változat:
1,5 dl kefír 1 teáskanál darált dióval.
2. változat:
1,5 dkg darált vagy apróra vágott dió
3. változat:
1 teáskanál darált dió, 3 dkg szőlő.
Ebéd
Burgonyatál: 1 dkg szalonnát 3 dkg dióval megpirítunk. Hozzáadunk 15 dkg főtt burgonyát és 3 dkg csemegeuborkát. 1 evőkanál joghurttal és páclével leöntött fejes salátával tálaljuk.
Vacsora
Sonkás szendvics: 3 dkg gépsonka 1 szelet vajas rozskenyéren. Hozzá 1,5 dl tejet fogyasztunk.
Ebéd
Narancsos tonhalfilé: 1 kockára vágott narancsot 2,5 dkg dióval, fehér borssal és 0,5 dl narancslével felmelegítünk. 15 dkg besózott halfilét margarinon megsütünk, és leöntjük a mártással.
Vacsora
Pulykaszendvics: 3 dkg pulykasonka 1 szelet vajas kenyéren. Hozzá 1,5 dl tejet fogyasztunk.
Ebéd
Diós rizssaláta: 3 dkg rizst megpárolunk. Ha kihűlt, hozzákeverünk 1 lereszelt sárgarépát, 2 dkg vágott diót, 1 felszeletelt csemegeuborkát, 2-2 dkg felkockázott füstölt sonkát és sajtot. Ecetből, olajból, édesítőszerből, fűszerekből páclevet készítünk, és a salátára öntjük. Paradicsomcikkekkel díszítjük.
Vacsora
Sajtos kenyér: 1 szelet teljes kiőrlésű rozskenyeret vékonyan megvajazunk, ráfektetünk néhány karika paradicsomot, és 3 dkg trappista sajtot. A tetejét ízlés szerint meghinthetjük pirospaprikával. Utána egy kivit fogyasztunk.
Ebéd
Csirkemell gombás raguval: 3 dkg durvára vágott diót 1 teáskanál olajon megpirítunk. Hozzáadunk 10 dkg szeletekre vágott laskagombát, 1 csíkokra metélt zöldpaprikát, 5 dkg zöldborsót és 1 evőkanál narancslét, majd 2-3 percig pároljuk. 10 dkg csirkemellfilét 1 teáskanál margarinon megpirítunk, és a gombás raguval tálaljuk.
Vacsora
Löncshúsos szendvics: 1 szelet teljes kiőrlésű rozskenyeret vékonyan megvajazunk. Ráfektetünk egy salátalevelet, és 3 dkg felszeletelt löncshúst, majd egy felkarikázott csemegeuborkával díszítjük.
Ebéd
Sajtsaláta: 3 dkg sajtot összekeverünk 3 dkg pulykafelvágottal, 2 evőkanál konzerv csemegekukoricával és 3 dkg durvára vágott dióval. Leöntjük joghurtos-zöldfűszeres páccal, és egy szelet pirítóssal fogyasztjuk.
Vacsora
Tojásos szendvics: 1 szelet teljes kiőrlésű rozskenyeret vékonyan megvajazunk. Megkenjük mustárral, ráfektetünk egy felszeletelt kemény tojást, és meghintjük összevágott metélőhagymával. Utána 1 kivit fogyasztunk.
OLVASS TOVÁBB!
Ledobnál pár kilót nyárra? Már most érdemes elkezdeni dolgozni a bikini body-n!
A bikini body elérése sokak számára álom – és igen sokak számára az is marad. A feladat ugyanis nem egyszerű: tiszta célokat, követk...
FOGYÓKÚRA9 hormon, aminek egyensúlyban kell lennie az eredményes testsúlycsökkenéshez
A plusz kilók könnyen jönnek, ám megszabadulni tőlük már közel sem ilyen könnyű, és az egészséges testsúly fenntartása sem a legeg...
FOGYÓKÚRA8 tipp, mellyel könnyedén leszokhatsz a cukorról
Sokszor már a reggelinél több csúszik le belőle a napi egészséges limitnél, pedig a szervezetednek egyáltalán nincs szüksége fehér c...
7 káros esti rutin, mely hozzájárul az éjjeli súlygyarapodáshoz
A túlsúly nem csupán esztétikailag lehet zavaró, hanem számos egészségügyi problémát is okozhat. A hirtelen felszedett plusz kilók a ...
FOGYÓKÚRA4 összetevő, ami segít a lapos has elérésében
Sajnos nincs semmiféle mágikus pirula, ami segítene abban, hogy heti 5 kilót tudj fogyni anélkül, hogy veszélyeztetnéd az egészségedet....
FOGYÓKÚRAMegszabadulhatsz a súlyfeleslegtől, ha behatárolod, hol halmozódott fel és milyen okból
Az elhízás manapság népbetegséggé vált. Ennek az oka a helytelen táplálkozás, az ülőmunka, számos endokrin betegség és egyéb tén...
Adja meg születési időpontját!
VAGY
EZT EL KELL OLVASNOD
ÁLLATI CUKISÁGOK