GASZTRO

Gluténmentes keksz

Szerző:
Szabó Anna
Vendégváró vagy csak esti ropogtatnivalónak is remek választás.

Hozzávalók:

125 g kockamargarin vagy vaj megpuhítva
1 ½ dl cukor
2 teáskanál vaníliás cukor vagy 1 teáskanál vaníliakivonat
4 dl burgonya vagy 4 ½ dl kukoricakeményítő

 

Elkészítése:

1. Keverd habosra a vajat a cukorral és a vaníliával. Add hozzá a tojást, és könnyedén gyúrd hozzá a keményítőt is.

2. Gyúrj a tésztából kis labdákat. Helyezd kikent vagy sütőpapírral kibélelt tepsibe. Könnyedén lapítsd le a labdákat a villlával.

3. A sütő középső rácsán 10-15 percig süsd.

A sütő hőmérséklete: 175 ºC, légkeverésesé: 175 ºC

Szólj hozzá Te is!
SZEMÉLYRE SZABOTT HOROSZKÓP

Adja meg születési időpontját!

VAGY

KÉREM AZ ELEMZÉST

HÍRLEVÉL