MÁGIA

Így lehet sok pénzed - Varázsolj magadnak!

Szerző:
Szabó Anna
Sokan vallják azt a nézetet, hogy a pénz nem boldogít, ám annak hiánya komoly nehézségeket okoz még a legkiegyensúlyozottabb lélekben is. Van, akinek megadatik, hogy dúskáljon a földi javakban, van, akinek nem árt egy kis varázslat, hogy hozzájusson egy kis plusz bevételhez.

 

Több pénzt akarsz, komolyabb céljaid vannak?

Ha a válasz igen, akkor ezt a két bűbájt neked találták ki. Keress egy olyan napszakot, és persze helyiséget, ahol senki nem zavarhat meg, majd gyújts meg 9 aranyszínű gyertyát. Ezeket a gyertyákat égesd 9 napon át – mindennap gyújtsd meg egy rövid időre őket. Amíg ég a láng, fohászkodj Dinielhez, a jószerencse angyalához, hogy segítsen valóra váltani álmaidat, és hozzon több pénzt a portádra.

Egy másik bűbáj szerint, növő hold idején tegyél a bal cipődbe egy papírpénzt, és így menj dolgozni, illetve így intézd aznapi teendőidet. Meglátod, hamarosan újabb lehetőség, vagy bevételi forrás tűnik fel a színen, melynek köszönhetően megoldódnak anyagi problémáid. A papírpénzt, melyet arra áldoztál, hogy a cipődbe tedd, nem szabad elkölteni, inkább tartsd meg kabalának.

Néhány fontos szabály a gazdagsághoz

 

- Ne feledd, a szavaknak teremtő erejük van! Tehát soha ne mondj ki olyat, hogy szegény vagy, netán szerencsétlen, mert könnyen azzá válhatsz.

- Ha a bőség megérkezik életedbe, ne felejts köszönetet mondani az égieknek, és főként, adományozz valamennyit a rászorulóknak – akár embereknek, akár állatoknak. Így nem fog elpártolni tőled a szerencse.

- Soha ne légy kapzsi, és nagyravágyó! Tanuld meg becsülni az apró eredményeket is, így sokkal könnyebben áll melléd a nagyobb szerencse is.

- Egyszerre csak egy valamit kívánj, ne akarj egyből dúsgazdag lenni, akinek aranyból van még a kerítése is.

 

 

Szólj hozzá Te is!
SZEMÉLYRE SZABOTT HOROSZKÓP

Adja meg születési időpontját!

VAGY

KÉREM AZ ELEMZÉST

HÍRLEVÉL