Amiről jobb, ha nem fecsegsz a munkahelyeden


A vallás

Ne meséld el, hogy te miben hiszel. Ne kritizáld mások elképzeléseit ez ügyben. A vallás nagyon személyes dolog, az emberek érzékenyek rá. Nem akarják hallani, hogy esetleg neked teljesen más a véleményed, azt meg pláne nem, hogy a te vallásod az igazi, és mindenkinek abban kellene hinnie.

 

Politika

Ez is érzékeny kérdés, főleg választások előtti időkben. Lehet, hogy te feltétlenül hiszel a pártodban, jelöltedben, hogy negatív véleményed van a többiekről, de ne próbáld a munkatársaidat is erről meggyőzni.

 

A szexuális életed

Hogy miért ne beszélj róla? Mert az csak rád tartozik, meg a párodra. Az emberek, pedig kényelmetlenül érzik magukat tőle. Ha túlzásba viszed, még szexuális zaklatásnak is számíthat.

 

Gondok a pároddal, gyerekeiddel, szüleiddel

Ha ilyesmikről beszélsz, a munkatársaid - és főleg a főnököd - azt is gondolhatják, hogy ezek a problémák elvonják a figyelmedet az elvégzendő munkáról. A családi gondok ecsetelése arra is rávilágíthat, hogy neked mik a gyenge pontjaid. Ezt egészen biztosan nem akarod mások tudomására hozni, főleg, ha vezető pozícióban vagy…

 

A karrier-terveid

Ha arról mesélsz állandóan, hogy valami szebb, jobb, újabb munkát akarsz,
a főnököd és persze a munkatársaid valószínűleg nem tévednek,
ha megkérdőjelezik a hűségedet a jelenlegi állásod, munkád iránt. Ha a cégnél előre akarsz jutni, a tetteid jobban beszélnek rólad, mint a szavaid.
Csak dolgozz jól, és persze, a főnököddel azért tudasd, hogy előbbre szeretnél lépni, de ne beszélj állandóan mindenkinek erről.

 

Egészségügyi problémák

Ez nem munkahelyi téma. A kollégáid és a főnököd ráadásul arra gondolnak majd egyből, hogy a betegséged akadályoz a munkavégzésben. Persze, ha beteg vagy, és ki kell maradnod a munkából, arról a főnöködnek tudnia kell. De csak ő! A többieknek nincs köze a részletekhez.

SZEMÉLYRE SZABOTT HOROSZKÓP

Adja meg születési időpontját!

VAGY

KÉREM AZ ELEMZÉST

HÍRLEVÉL