ANGYALISKOLA

Angyalok itt és most

Szerző:
Szabó Anna
Életünk során a nehéz helyzetekben gyakorta keressük a kapcsolatot angyalainkkal. Amit sokan elfelejtenek, hogy ők mindig mellettünk állnak, csendben figyelnek és támogatnak, közbelépnek, ha épp szükségünk van rájuk. Soha sem tudhatod, hogy egy megmagyarázhatatlan érzés mögött nem angyali jelzése áll-e.

Nem kell médiumnak lenned ahhoz, hogy észleld az angyalokat, vagy képes legyél értelmezni üzeneteiket. Csupán hittel és gyakorlással kell felépítened a képességedet hozzá.

Az angyalai jelenlétnek számtalan jellemző jele létezik, ezek közül jó pár mások számára szinte észrevehetetlen. Hirtelen beállt fordulat ott, ahol éppen tartózkodsz, ami lehet egy fuvallat, a légnyomás hirtelen változása. A hangulatban beállt indokolatlan változás, de angyalaid megtréfálhatnak egy dallammal, amit csak te hallasz, vagy illattal, aromával, amit csak te érzel. Fontos tudni, hogy ezek mind kellemes, jól eső érzést keltenek, biztonságérzettel párosulnak. Ugyan ezek a megnyilvánulások érhetnek bárhol és bármikor, mégis sokkal valószínűbb, hogy ellazult állapotban, meditáció vagy ébren álmodozás közben jutnak csak el a tudatodig. Nem ritka, ha ellazult állapotban egy múltbeli helyszín emlékének helyszínén találod magad, pedig ezt semmi sem indokolja, majd áramütésként világosodik meg a probléma, amire régóta választ keresel. A lehetséges megjelenési formák száma végtelen, mindig az adott probléma és helyzet kínálja fel a legoptimálisabb kapcsolódási pontot.

A válasz mindig megérkezik

Akár megoldást keresel egy problémára, akár életutadon szeretnél tovább lépni, de tanácstalan vagy, tudnod kell, hogy minden élethelyzet megoldásának a kulcsa, hogy nyugodt és kiegyensúlyozott maradj. Tiszta fejjel kell meghozni minden döntést és ezt égi segítőid is nagyon jól tudják, emiatt jó néhány esetben nem megoldást kínálnak, nem választ hoznak: csupán magukhoz ölelnek és támogatásként eltöltenek szeretetükkel. Beburkolnak a jövőbe vetett bizalommal, erősítik hitedet és önbizalmadat, mert tudják, jó úton jársz, épp csak bizonytalanná tesznek a környezetedből érkező ellentmondásos jelek. Így oldják azokat a görcsöket és blokkokat, amiket a tudatosság szintjén feleslegesen okozunk magunknak, pedig elegendő lenne követni az álmainkból logikával kovácsolt terveinket.

Ne fuss felesleges köröket!

Millió és egy dolog köti le és vonja el figyelmünket mindennapjaink során. Ahhoz, hogy érzékelni tudd angyalaid közelségét, ki kell rekesztened ezeket, tartsd tisztán a környezetedet és önmagadat kívül-belül egyaránt, meditálj és szabadítsd meg a lelkedet is mindentől, ami eltereli a figyelmedet. Ezzel nem csak az angyali kommunikáció, de életed minden területe is könnyebbé válik. A rendezett lakás, iroda, vagy bármilyen munkahely, de még az autód is nyugalmat sugároz, nem csak neked, de a téged követő segítőidnek is örömöt szerez és maradásra késztet. Könnyebb céltudatosan tervezni és haladni, ha körülötted minden rendben van, így nem vesznek el a fontos dolgok, és ha elakadsz, könnyebben fogalmazod meg angyalaidnak, miben vársz segítséget tőlük. Ne fuss felesleges köröket, szabadulj meg attól, ami csak a port fogja és eltereli a figyelmedet: dobozold be azt, amiről nem tudsz dönteni és csak azt hagyd magad körül, amire valóban szükséged van. Tedd ugyanezt a testeddel, hagyd el a felesleges élelmiszereket, kozmetikumokat, igyekezz természet közelbe kerülni, étkezésedben próbáld követni az „Azzá leszel, amit eszel” elvet, és száműzd a túlzottan feldolgozott műanyagokat a konyhádból. Böjtölj szolidan, de rendszeresen, és figyeld, ahogy  a nyugalom átveszi a stressz helyét a mindennapjaidban - ilyen energiákkal sokkal könnyebb az angyalokra hangolódás. Gyakrabban érnek majd olyan felismerések, miket eddig elszalaszthattál. 

A természetet könnyen becsalogathatod az otthonodba, vedd körül magad növényekkel, állatokkal, mert ők közvetítik a legjobban az angyali energiákat. Minden apró változás odavezet, hogy belátod: véletlenek nincsenek. Minden angyalai pillanat egy válasz az Univerzum felé indított kérésedre, merj hinni benne és működni kezd az angyali varázslat - így értheted meg a neked szóló üzeneteket, így teheted magadévá a támogatásukat. Soha ne feledd az ilyen pillanatokat megköszönni, ezzel tudatosítod magadban, hogy minden jól működik. Angyalaidat pedig boldoggá teszi a tudat, hogy szépen haladsz a számodra kijelölt úton.

 

 

Szólj hozzá Te is!
SZEMÉLYRE SZABOTT HOROSZKÓP

Adja meg születési időpontját!

VAGY

KÉREM AZ ELEMZÉST

HÍRLEVÉL