Hozzávalók
2 mozzarella,
10 dkg olajos tonhal,
3 db olajos szardella,
1 csokor petrezselyem,
fél kanál kapribogyó,
1 kanál apróra vágott metélőhagyma,
8 db hónapos retek,
2 paradicsom,
4 kanál olaj.
Szeleteljük fel a mozzarellát, és szépen rendezzük tálra.
Törjük össze villával a tonhalat, a szardellát, és a petrezselyemmel, a kapribogyóval együtt keverjük az olajhoz. Ezt az olajos öntetet tegyük a mozzarella-szeletekre, majd díszítsük cikkekre vágott retekkel, paradicsommal, metélőhagymával.
Fóliával fedjük be, és tálalásig tartsuk hűtőszekrényben (410 kalória adagonként).
OLVASS TOVÁBB!
Veszélyes lehet az újramelegített rizs
Gyakran melegíted újra a rizst? Akkor fennáll a veszélye, hogy sült rizs-szindrómát kapsz....
GASZTRONem ehetünk többé Camembert sajtot?
Francia kutatók a fehér, bolyhos kéreggel rendelkező Camembert sajt lehetséges végnapjaira figyelmeztettek....
GASZTRODepressziót okozhat a Mekizés
A gyorséttermi ételek depressziót okozhatnak - legalábbis egyre több tanulmány utal erre....
Ingyen sör kapnak a fiatalok az idegenektől
Britek százezrei játszanak online és fizetnek mások italait a kocsmában...
GASZTROKávéfüggő vagy? Így tudsz kitörni belőle!
A forró italok sok koffeint tartalmaznak. A leszokás róluk sokak számára elképzelhetetlen, pedig nem kell annak lennie....
GASZTROAz új avokádószkenner már a boltban megmondja, mennyire érett darabbal van dolgod
Svájcban már kell tapizni az avokádót, mielőtt felvágnád....
Adja meg születési időpontját!
VAGY
EZT EL KELL OLVASNOD
ÁLLATI CUKISÁGOK