GASZTRO

Édes csilis csirke

Szerző:
Szabó Anna
Csípős és édes egyszerre, ezt mindenkinek ki kell próbálnia.

 

1 adag: 210 kcal

Hozzávalók:
1kg csirkecombfilé
2ek lime-lé
1ek édes csiliszósz
3ek ketchup

Elkészítése:

1. Távolítsd el a csirkecombfilékről az esetleges zsiradékot, majd vágd őket félbe. Helyezd a combokat egy lapos, nem fémből készült edénybe.

2. A lime-lét, az édes csiliszószt és a ketchupot keverd össze jó alaposan egy nagy tálban.

3. Öntsd a csirkére a pácot, majd két órára tedd lefedve a hűtőbe.

4. Előremelegített, 200°C-os sütőben süsd húsz percig, vagy amíg a csirke teljesen átsül és megpuhul. Akkor az igazi, ha a pác rákaramellizálódik.

 

 

 

 

Szólj hozzá Te is!
SZEMÉLYRE SZABOTT HOROSZKÓP

Adja meg születési időpontját!

VAGY

KÉREM AZ ELEMZÉST

HÍRLEVÉL