1 adag: 210 kcal
Hozzávalók:
1kg csirkecombfilé
2ek lime-lé
1ek édes csiliszósz
3ek ketchup
Elkészítése:
1. Távolítsd el a csirkecombfilékről az esetleges zsiradékot, majd vágd őket félbe. Helyezd a combokat egy lapos, nem fémből készült edénybe.
2. A lime-lét, az édes csiliszószt és a ketchupot keverd össze jó alaposan egy nagy tálban.
3. Öntsd a csirkére a pácot, majd két órára tedd lefedve a hűtőbe.
4. Előremelegített, 200°C-os sütőben süsd húsz percig, vagy amíg a csirke teljesen átsül és megpuhul. Akkor az igazi, ha a pác rákaramellizálódik.
OLVASS TOVÁBB!
Mit ehetünk só helyett?
A magas vérnyomásban szenvedő betegeknek csak kis mennyiségű nátrium-kloridot szabad fogyasztaniuk. De van egy alternatíva, amely majdnem ...
GASZTROEgészséges akarsz maradni? Egyél úgy, mint egy lazac!
A kis, vadon élő halak fogyasztásával mi és a környezetünk is nyerhet....
GASZTROTényleg be lehet rúgni a teától?
Hallottad már, hogy a teától be lehet rúgni? A svájci teaszakértő elmagyarázza, miről van szó....
Nem ehetünk többé Camembert sajtot?
Francia kutatók a fehér, bolyhos kéreggel rendelkező Camembert sajt lehetséges végnapjaira figyelmeztettek....
GASZTRODepressziót okozhat a Mekizés
A gyorséttermi ételek depressziót okozhatnak - legalábbis egyre több tanulmány utal erre....
GASZTROIngyen sör kapnak a fiatalok az idegenektől
Britek százezrei játszanak online és fizetnek mások italait a kocsmában...
Adja meg születési időpontját!
VAGY
EZT EL KELL OLVASNOD
ÁLLATI CUKISÁGOK