EZOTÉRIA

Melyik mitológiai nőtípusba tartozol?

Szerző:
Szabó Anna
Minden nőben ott rejlik valamelyik ősi mitológiai hősnő alakja. Ha tudod, hogy benned melyikük lakozik, akkor egyértelműen megismerheted önmagad, és tisztában lehetsz rejtett képességeiddel.

 

Mindenkinek van olyan erőssége, rejtett képessége, amivel sokkal jobbá, szebbé teheti életét. Az alábbi állítások közül válaszd ki, amely a legjobban képvisel téged, és ismerd meg személyes görög hősnődet!

 

Kirké

Ha nem lelem örömömet a munkámban, feladataim nem elég változatosak, gyakran unatkozom. Gyorsabban és hatékonyabban dolgozom, mint a körülöttem lévőkRemek ötleteimmel könnyen befolyásolok másokat, és lelkesedésre bírom őket.

Athéné

Ha döntenem kell, inkább az eszemre hallgatokHa nem a terveim szerint haladnak az események, nyugtalan leszek. Mindent alaposan mérlegelek, megvizsgálok, mielőtt bármibe is belekezdek.

Psziché

Számomra a harmónia a legfontosabb, kerülöm a konfliktushelyzeteket. A becsület a legfőbb fegyverem, soha nem sérteném meg azt a kezet, amely enni ad. Ha azon múlik, lemondok a karrieremről, de maradjon idő a magánéletemre.

Artemisz

A rend híve vagyok, a káoszt ki nem állhatomDöntéseimet, lépéseimet mindig alaposan megfontolom. Követelményeim, elvárásaim rendkívül magasak – mind magamra, mind környezetemre nézve.

Aphrodité

Pozitív kisugárzásom van, és ezt környezetem is értékeli. Feladataim végzése közben az önmegvalósításra törekszem. Szeretek reprezentálni 

Médeia

Szeretek férfiakkal dolgozni. A konkurenciától nem riadok vissza, hiszen a verseny motivál. Energiámnak és bátorságomnak köszönhetően kivívom mások elismerését.

Múzsa

Fontos számomra, hogy a szakmámban ismertté váljak. Csak olyan munkát végzek, amelyet élvezek, a hatalom és a pénz másodrendű. Az emberek bíznak bennem, mert képes vagyok beleélni magam a helyükbe.

 

 

 

Szólj hozzá Te is!
SZEMÉLYRE SZABOTT HOROSZKÓP

Adja meg születési időpontját!

VAGY

KÉREM AZ ELEMZÉST

HÍRLEVÉL