LELKIPATIKA

Így élhetsz harmóniában önmagaddal

Szerző:
Szabó Anna
Vajon létezik olyan ember, aki nem szeretne boldog és elégedett lenni, harmonikusan, sikeresen élni? Szinte mindenki erre törekszik, mégis vajmi kevesen érik el céljaikat. A megoldás: szabadulj meg attól, ami már nem tesz boldoggá.

 


Rakj rendet az élet padlásán!


Mindjárt az első lépéssel kezdjük. Képzeld azt, hogy van egy padlásod, ahova életed során mindenféle lomot beszórtál. Most azonban elérkezett az idő, hogy itt rendet rakj, és kidobálj mindent, ami már nem tartozik az életedhez, ami már nem tesz boldoggá. Nem kétséges, hogy lesz olyan az eldobandók között, amelyre valaha szükséged volt, ám most már nincs. És ez a lényeg. Végig kell gondolnod, hogy mi a fontos a számodra, és el kell engedned azt, ami már nem fontos. Ha ezt megteszed, akkor kialakul benned a belső szabadság, melyből olyan erőt meríthetsz, ami segítségedre lesz céljaid megvalósításában.

 

Törekedj a tökéletességre!

 

Tudod-e, hogy mi is az életed értelme? A válasz nagyon egyszerű: az, hogy elérd a tökéletességet. És ahhoz, hogy elérd a tökéletességet, csak is egyetlen út vezet: megszabadulni mindentől, ami akadályozza annak megvalósulását. Most induló receptsorozatunk megmutatja, hogy miképpen tudsz megszabadulni mindattól, ami terhel téged, és csak akadályoz a tökéletesség elérésében. Elindulunk most együtt egy közös úton, amit – ha végigjársz – te is megtalálhatod, amit keresel, és amire vágysz: a harmóniát. Nem titok azonban, hogy ennek elérése nagyon nehéz feladat. Komoly, kitartó munkát jelent, rengeteg fegyelmet, belátást, ám minél több tapasztalatot gyűjtesz, annál könnyebben fogod venni az akadályokat a későbbiek során. 

 

Hogy állsz ma?


Csak is egy a fontos: hogy felismert életed feladatát, és be is teljesítsd azt. Most persze joggal kérdezed: „De honnan tudjam, hogy mikor kell megtennem valamit, és mikor nem? Melyik a helyes út?” Nos, a választ csak úgy kaphatod meg, ha elindulsz a „befelé vezető úton”. A feladatok minden embernél mások, hiszen minden embernek saját életfeladata van. Először is meg kell ismerned önmagadat, és azt, hogy mi okból jöttél a világra. Ennek feltérképezéséhez kérdőívek állnak majd rendelkezésedre, melyeknek segítségével tisztázhatod magadban a fentieket. Az lenne a legjobb, ha mindig szakítanál arra egy kis időt, hogy nyugodtan leülj, és végiggondold a kérdőívben feltett kérdéseket. Ezáltal visszanézhetsz a múltba, ugyanakkor előrepillanthatsz a jövőbe! A kérdőívet – ha teheted – nyomtasd ki! Olvasd át többször a kérdéseket, és alaposan gondold végig, hogy mit válaszolsz. Csak „IGAZ”, és „HAMIS” válaszokat adhatsz. A végén elolvashatod az értékelést is, és megkaphatod a helyes intuíciókat. 


Tovább a kérdőívhez »

 

Szólj hozzá Te is!
SZEMÉLYRE SZABOTT HOROSZKÓP

Adja meg születési időpontját!

VAGY

KÉREM AZ ELEMZÉST

HÍRLEVÉL