PASISZEMMEL

NECCes téma...

Szerző:
Szabó Anna
Ti felhúzzátok, mi meg le. Vagy ha az alkalom azt diktálja, akkor széttépjük. Nem, nem a női ábrándokról lesz szó ezen a héten, hanem a harisnyákról. És az fix, hogy nagyon bejönnek nekünk. De még Pasiszemmel is az a legfontosabb, hogy kinek a lábát rejtik…

 

 

 

Van, amire minden férfi gerjed. Jó, ne általánosítsunk – majdnem minden férfi. Ezek közé tartozik a dögös fehérnemű, egy lélegzetelállító magas sarkú cipő, vagy éppen egy szexi harisnya. De mi minősül szexinek? Egyáltalán, miért lesz egy nő kívánatosabb csak attól, hogy egy ilyen áttetsző anyag mögé rejti a formás lábacskáit? Mert hát fordított esetben nem hiszem, kedves Hölgyeim, hogy Ti annyira beindulnátok egy férfi zoknitól… főleg, ha már csak az van az úriemberen. Egy pasinak megtisztelő feladat, hogy eme rejtély nyomába eredhet, és még azt a megterhelő feladatot is vállalja, hogy a széleskörű tájékozódás érdekében semmi mást nem néz napokon keresztül, mint szexfilmeket; és az ezekben szereplő nőktől próbálja megtudni a combfixek varázserejét. Elhittétek, igaz? Bármennyire is kedves lenne, hogy ezt kinézitek belőlem, szó sem volt efféle interjúkörútról. Inkább maradtam hazai terepen, és az én drágalátos cimboráimat fogtam vallatóra azzal kapcsolatban, hogy ugyan árulják már el a Női Portál olvasóinak, a harisnyák közül melyik és miért a legészvesztőbb számunkra.

 

Amiért érdemes élni

Szerintem Ti, nők, az első randi előtt azért könyörögtök, hogy a pasi legyen majd kellően udvarias, nagyvonalú, humoros, sármos, és ne túlságosan tolakodó. Ezzel szemben mi, férfiak egyetlen óhajjal állunk a találkozás elébe: „Ó, mit nem adnék érte, ha combfix lenne rajta!”. Ez persze nem több mint hiú ábránd, hiszen kicsi a sansz, hogy az első randevún rögtön ki is derül, hogy mi van a szoknya alatt. Szeretnétek, hogy elmondjam, miért őrülünk meg ettől a ruhadarabtól, igaz? Talán a mi agyi képességeinket szimbolizálja, de hiába dugta össze a fejét több férfi is, nem leltünk rá a válaszra. „Nem tudom, hogyan alakul ki ez a vonzalom a harisnyák iránt. Csak jön és kész” – vakargatta a kobakját tanácstalanul Domi barátom. „A férfiak pornón szocializálódnak, ott meg aztán bőven látni combfixeket. Ebbe bújtatva a formás női láb, látszanak a kifestett körmök, a finom vádli, a térd, és ehhez még egy magas sarkú: az ilyen női szépségért érdemes élni!”.

NECCes, ha ördögi körbe kerülsz…

A combfixek hatásfokát is lehet hová fokozni, például azzal, ha necc az anyaga. Ebben az esetben nem is ragaszkodunk ahhoz, hogy combtájékon véget érjen az anyag: a „játék” végére úgyis lekerül rólatok. „Mindegy, hogy apró vagy nagyobb szemű, egyszerűen KELL, ami bele van csomagolva!” – folytatta Domi. Talán az egész jelenség különlegessége abban rejlik, hogy ez azért nem annyira hétköznapi viselet. Sajnos – tegyük hozzá. Így aztán a férfi naptárába valóságos ünnepnapként vonul be az a dátum, amikor a kívánt nő ilyen harisnyában vonul be a hálószobába. Hölgyeim, végtére mi sem vagyunk állatok: nem várjuk el tőletek, hogy mínusz 10 fokban is neccharisnyát vagy combfixet hordjatok. Viszont a jófiúk jutalmaként tökéletesek… „Nekem is bejön a neccharisnya és társai, de túl sok ilyen élményben nem volt részem” – kért szót Bence is. „Egyszer vagy Mikulásra, vagy születésnapomra kaptam egy ilyen meglepetés ajándékot, és az azért etalon volt!” A necces alkérdésben Bercié volt a végszó: „A necc nekem is bejön, de én inkább a jelmezekre meg a magas sarkúkra bukom. Persze, oda is kell kiegészítőnek a harisnya. Szóval ez egy ördögi kör!”.

Menjünk lejjebb…

Jóval köznapibb viselet a nők részéről – ismét sajnos – a térd- és bokafix. Nadrághoz még rendben is van a dolog – tízszer inkább ez, mint egy sportzokni, Drágáim! -, de van néhány elvetemült nőszemély, aki képes szoknyához is felhúzni az ilyesmit. Ha valami, ez aztán hervasztó látvány. Képzeljetek el egy férfit rövidnadrágban, lábszárközépig felhúzott zoknival. Megvan? Na, ez legalább annyira vágyromboló. És még egy apróságra fel kell hívnom a figyelmeteket, Hölgyek: sokan közületek úgy öltöznek át, hogy a bugyi és melltartó mellé magatokon hagyjátok ezeket a rövidebb fixeket. Kérlek, NE! Különösen „csini”, amikor így álltok neki mondjuk mosogatni… Egy igazi férfi kínosan ügyel arra, hogy ne mutatkozzon választott párja előtt egy szál zokniban – kéretik ezt viszonozni tőletek is! Bár, mint olvashatjátok, nem vagyunk egyformák. „A kis zokni tényleg kerüljön le, de számomra a térdzokni izgató” – csatlakozott a társalgáshoz Anti. „Most, hogy tél van, igyekszem is a csajokat rábeszélni erre, hiszen nekik is praktikus viselet a hidegben”. Domi nem osztotta a haver álláspontját: „Én ki sem térnék a boka- és térdfixekre. Azok nem a mi boldogságunk érdekében kerülnek le a gyártósorról…”.

Cicaálom

Majdnem harisnya, de mégsem az. A tél újra divatba hozta a már-már elfeledett cicanadrágokat, és bizony a felkészületlen Pasiszemnek nagyon kell bámulnia, hogy eldöntse, harisnya vagy ez a durván testre tapadó naci feszül a Hölgyön. Tudjuk, sokáig bámulni nem szép dolog, ezért rövidebb ideig, ám többször pillantunk oda, hogy felmérjük, mi is a fennforgás. Egyébként szívesen látjuk a nőket ilyen simulós cuccban, bár az nagyon igaz, hogy nem mindegy, ki veszi ezeket fel. „Mégse úgy nézzen ki a csaj benne, mint egy alaposan megtömött Mikulás-csomag…” – mondta a Télapó-témától elszakadni képtelen Bence. Szorosan – de még mennyire! – ide kapcsolódnak a szintén nagyon trendi leggingsek; és ezek mindkét nem körében népszerűek. „A leggingset 1-2 éve fedezték fel a nők, és ugyanaz igaz rá, mint a harisnyára: ha jó láb és jó fenék párosul hozzá, akkor máris lázba hoz minket” – aktivizálta magát ismét Domi. „Én amúgy a fényes leggingsek rajongójának vallom magam, de az inkább buliba való, utcai viseletként furán mutatna”. Azért kötve hiszem, hogy az utcán rászólnánk egy lányra: ezt azonnal vegye le! Ilyen parancsot legfeljebb otthon adunk, a négy fal között. És kizárólag akkor, ha nem combfix van rajtatok. Az maradhat. De adott esetben még a pamut zokni is. Csak ahhoz már nagyon szerelmesnek kell lennünk…

 

Szólj hozzá Te is!

OLVASS TOVÁBB!

SZEMÉLYRE SZABOTT HOROSZKÓP

Adja meg születési időpontját!

VAGY

KÉREM AZ ELEMZÉST

HÍRLEVÉL