SZÉPSÉG

Szexis, tavaszi frizurák

Szerző:
Szabó Anna
Korábban már írtunk az idei tavasz legújabb szépségtrendjeiről, ezúttal a haj került a középpontba. Ami biztosan marad: a szexisen hosszú, és rafináltan kócosnak tűnő hajzuhatag. És előretörnek a szőkék!



Te is szeretnél hosszú és dús hajkölteményt?

Te is elégedetlen vagy a hajaddal? Rövid, vékonyszálú, silány, és nem nő rendesen? Keresd fel a Gyémánt Hajklinikát, ahol magasan képzett szakemberek lesznek a segítségedre! Néhány óra alatt Neked is megvalósulhat az álmod!

GYÉMÁNT HAJKLINIKA
1035. Budapest, Raktár u. 4.
 Telefon: 06-20/ 416-2704

Vegyített tincsek

Hosszú vagy rövid – egyre megy. Szó szerint is, hiszen a hajhossz szempontjából idén a rövid és a hosszú amellett, hogy egyaránt divatosak lesznek, akár a kettő egy frizurán belül is ütős lehet. A tépetten elől rövid, hátul hosszú frizura ismét fénykorát éli.

Igaz a hosszú haj sosem megy ki a divatból, de most különösen érvényre jut a virágos-pasztelles ruhák mellett. Ezzel szemben a félhosszú haj már nem olyan divatos, a 2010-es tavaszi nyári trendeket bemutató kifutókon alig láthattunk ilyet. A fiúsan rövid, felnyírt fazonok azonban ismét hódítanak, főként punkos, tupírozott formában.

Bár a természetes loknik továbbra is hódítanak, az unalmas hétköznapokra, vagy éppen alkalmi megjelenéshez ajánlott a paróka, póthaj. Olyannyira, hogy a tavaszi-nyári kollekcióját bemutató modelljein Jean-Paul Gaultier és Louis Vuitton is szívesen megjelenítette. Míg ez utóbbi a túlzásig tupírozott parókákkal, az előbbi abszolút természetes hatású nagy sörényt erősítő póttincsekkel brillírozott.

 

Egyszerre merev és laza

Aki kedveli a mindennapos hajszobrászatot, annak kedvez a mostani tavaszi trend. Hiszen pont olyan fazonok jönnek újra divatba, amelyekhez elég napi 10-15 percet eltölteni reggel a tükör előtt. Persze a hosszabb haj nem utolsó szempont. Akinek az megadott az duplán örülhet: amellett, hogy csinosak, praktikusak is ezek a fazonok.

A fonott tincsek és a hajkiegészítők még mindig tartják magukat. De újra divatba jön az elől szigorúan összefogott, hátul lazán lengedező haj. A laza kontyok, melyek határozott vonást adnak az arcnak, azonban néhány tincset szabadjára engedése után, már pajkos hatást érhetünk el vele.

 

Szőkék előnyben

A színek közül egyértelműen a szőke a dobogós, de egyre többször láthatunk mély sötétbarnát és feketét is, de ez valószínűleg csak a téli trendvonulatokban fog nagyot robbanni. A szőkék közül a mézes, természetes hatásúk, sőt a világos barna alapon szőke melír lesz trend zászlóvivője.

Ajánlott termékek:
1. Elséve Tükörfény Citrus Kifésülő balzsam-spray- a hosszú haj varázsa, ajánlott fogyasztói ár: 779 Ft
2. Gliss Kur Ragyogó Szín & Védelem Intenzív Tégelyes Pakolás, 200ml, ajánlott fogyasztói ár: 1459 Ft
3. Braun Satin Hair Colour Straightener hajsimító vas
4. Syoss hővédő hajformázó spray 250ml, ajánlott fogyasztói ár: 1099 Ft
5. Elséve Táplálás&Ragyogás Ápoló Melírozott hajra: 1499 Ft
6. Új Taft Looks Maxx Power Hajlakk – 7-es szintű tartás, ajánlott fogyasztói ár: 835 Ft
7. Syoss hajdúsító folyadék 150ml, ajánlott fogyasztói ár: 1099 Ft
8. Syoss hajlakk 300ml, ajánlott fogyasztói ár: 1099 Ft


 

Szólj hozzá Te is!
SZEMÉLYRE SZABOTT HOROSZKÓP

Adja meg születési időpontját!

VAGY

KÉREM AZ ELEMZÉST

HÍRLEVÉL