MÁGIA

Szerelmi angyalmágia

Szerző:
Szabó Anna
Ezt a varázslatot azok is elvégezhetik, akik még egyedül vannak, de nagyon vágynak egy társra, és azok is, akiknek már van párjuk, de erősíteni, mélyíteni szeretnék a kapcsolatukat. Egy a lényeg: a hit.

 

Kellékek

- 1 piros gyertya,
- 1 varrótű,
- 1 szál vörös rózsa

A varázslat menete

Keress egy helyet, ahol senki sem zavar, fogd a varrótűt, és karcold bele a gyertya oldalába: „vágyom rád, szerelem”. Ezek után tedd a gyertyát az asztalra, gyújtsd meg, helyezd mellé a piros rózsát, és állj meg vele szemben. Fontos, hogy mindkét lábbal érintsd a talajt, és egyenesen állj. Nézz bele a gyertya lángjába és kérd Hanielt, a jószerencse angyalát, hogy mutasson rá azokra a lehetőségekre, amik olyan utakra visznek, ahol létre jöhet a nagy találkozás. Egy kellemes első benyomás már fél siker, hiszen a szerelem ott van a levegőben, kérdés, hogy az első szikra elegendő-e ahhoz, hogy lángra lobbanjon a mindent elemésztő tűz. Bízz Haniel erejében, kérd bátran a segítségét, és lépj bátran egy nagyot!

Egy idő után azt fogod érezni, hogy a talpad és a kezeid melegedni kezdenek, és egyfajta bizsergető érzés járja át a testedet. Ha ez az érzés bekövetkezik, akkor biztos lehetsz benne, hogy kérésed eljutott Hanielhez, köszönd meg, hogy meghallgatott, és hagyd teljesen leégni a gyertyát.

Ha a kapcsolatodat szeretnéd elmélyíteni

Ha már fellobbant a láng, Anael, a Vénusz angyala vehet pártfogásába. Ő az új kapcsolatok szakértője, aki lelket önt beléd, ha elbizonytalanodnál. Miben is? Hiszen egy szerelmes nő szárnyal, sugárzik… és folyton kételkedik önmagában. Anael védő szárnyai alatt, minden porcikádból árad az érzékiség, ő a szexualitás és vonzerő angyala is. Bátran add át magad az energiáinak, magad is meg fogsz lepődni, mennyi bókot zsebelhetsz be, ha ő áll feletted. A varázslat menete ugyanaz, csak ne Hanielhez fohászkodj, hanem Anael segítségét kérd.

 

Szólj hozzá Te is!
SZEMÉLYRE SZABOTT HOROSZKÓP

Adja meg születési időpontját!

VAGY

KÉREM AZ ELEMZÉST

HÍRLEVÉL