EZOTÉRIA

Mennyire szeretitek egymást? - a betűk elárulják

Szerző:
Szabó Anna
Egy név, egy betű sok mindenről árulkodik. Jelen esetben a kedvesed nevéről beszélünk, és annak első magánhangzójáról – ebből tudhatod meg, milyen hosszú lesz a kapcsolatotok.

 

Nézd meg, hogy kedvesed keresztnevének melyik az első magánhangzója, és olvasd el, mit várhatsz a kapcsolatotoktól. Példaként, ha partneredet Gábornak hívják, akkor az első magánhangzója az Á.

A, Á betűs

Ez a betű rámenős személyre utal, főleg érzelmi dolgokban. A kapcsolatban általában ő a kezdeményező fél. Sokszor olyannyira, hogy néha még ellentmondást sem tűr. Energiája mindig attól függ, hogy mennyire kíván éppen téged – éppen ezért hatalmas hódítási vágya gyakran szoríthatja ki a romantikát. Gyűlöli, ha valaki vagy valami miatt meg kell változtatnia előre elgondolt terveit, és ha valamit már eltervezett, akkor hajlamos zsigerből elutasítani még a legjobb tanácsokat is.

E, É betűs

Ez a betű egy olyan személyről árulkodik, aki rendkívül gyorsan reagál érzelmileg az őt érő hatásokra. Független szelleme és hatalmas életöröme hihetetlen élményekkel gazdagítják életét. Hátulütője, hogy bármikor gondolhat egyet, és magyarázat nélkül tovább állhat. Ha ugyanis számára valami unalmasnak tűnik, rettentő gyorsan képes megváltoztatni maga körül mindent, és valami új, sokkal izgalmasabb után néz.

I, Í betűs

Ez a betű egy olyan személyről árulkodik, aki érzelmi ügyekben rendkívül idealista, éppen ezért a gyakorlatiasság eléggé távol ál tőle. Fontos számára a romantika, és kedvességével csak figyelmessége vetekszik - mindig tudja, hogy éppen mire van szükséged. Neki is szüksége van azonban hasonló gesztusokra és visszajelzésekre ahhoz, hogy ne ijedjen meg és ne bújjon vissza csigaházába.

O, Ó, Ö, Ő betűs

Ez a betű egy rendkívül felelősségteljes személyről árulkodik, főleg érzelmi téren. Tudatában van a mindennapi életben felbukkanó dolgok spirituális, magasabb rendű céljainak. Ez a férfi a megfontoltság és a hidegvérűség mintaképe. Soha ne vágd a fejéhez, hogy mennyire hallgatag, viszont nyugodtan bízd rá titkaidat, mert abban biztos lehetsz, hogy azokkal soha nem él vissza, és nem mondja tovább senkinek.

U, Ú, Ü, Ű

Ez a betű szerető és szenvedélyes emberről árulkodik. Igencsak nyughatatlan típus, aki ráadásul este van igazán elemében. Amennyiben te is bírod az iramot, és képes vagy felvenni a tempóját, fantasztikus élményben lehet részed. Hátulütője, hogy viselkedése gyakran átmegy „színpadiasba”, főleg akkor, amikor mások kijelentéseire, tetteire reagál.

 

 

Szólj hozzá Te is!
SZEMÉLYRE SZABOTT HOROSZKÓP

Adja meg születési időpontját!

VAGY

KÉREM AZ ELEMZÉST

HÍRLEVÉL