SZÉPSÉG

Rebegtetni való szempillákat mindenkinek!

Szerző:
Szabó Anna
Az utóbbi évek legnépszerűbb és a legszélesebb körben elérhető szépészeti újítása a tartós szálankénti szempilla-hosszabbítás. Elterjedt nevén a 3D pilla. Hazánkban 5-6 éve kezdtek el foglalkozni a kozmetikusok 3 d-s pillák ragasztásával.

Akkor még különlegesnek számított a tartós pillasor. Napjainkban már szinte alapszolgáltatásnak minősül a szépségszalonokban.

Az első szett ára 8000- és 25000 Ft között mozog. De nem csak árban, hanem külalakjukban is igen eltérő pillasorokat látni. Az egyik helyen 45 perc alatt felrakják, míg a másikon 3 óra az applikáció ideje.

A megfelelő applikáció után a 3D szempillák viselése magabiztosságot ad, már ébredéskor ápolt külsőt kölcsönöz, viselésük teljesen kényelmes, ráadásul nem kell többet tartanunk az elkenődött szempillafestékektől.

Etter Dalma az Xtreme Lashes trénere segít olvasóinknak abban, hogy mire kell odafigyelni, ha 3 D szempillát szeretnének.

 

A legtöbbször feltett kérdés az, hogy a 3 D pilla károsítja-e a saját szempillákat?

A szempilláink folyamatosan cserélődnek, nőnek, majd kihullnak, ugyanúgy, mint a hajunk. Ezért a ragasztott pillák a saját szempillákkal együtt kihullnak, így a 3D pillát folyamatosan karban kell tartani, kb. 3-4 hetente újra kell tölteni. Ezért nagyon fontos a szálankénti ragasztás, egy saját pillára egy műpillát kell ragasztani. Ha a ragasztott pillához több saját pilla ragad, amikor kihullik az egyik pilla magával rántja a hozzá ragasztottakat is, így egyre kevesebb szempilla marad. Ezért terjedt el az a tévhit, hogy a 3D pilla tönkreteszi a saját pillákat. Ha jól felkészült szakembert választasz, akkor nem!

Szeretném kipróbálni, de nem akarom, hogy messziről észrevegyék, hogy műszempillám van!

Nagyon fontos a jól megválasztott szempilladizájn. Megkülönböztetünk 4 féle tipikus szemformát, mindegyiknek más-más dizájn javasolt. Befolyásolhatja a szempilla hossza, íve, vastagága, sőt még a színe is. Minél több pilla kerül fel egy-egy szemre, annál természetesebb a hatás. Az Xtreme-nél minimum követelmény a 85 ragasztott pilla egy-egy szemre, de gyakorlott stylistjaink 120-150 pillát is felragasztanak szemenként. Természetesen itt figyelembe kell venni a vendég egyéni adottságait is. Minél több saját szempillája van valakinek, annál több pillát lehet applikálni neki.

Rendszeresen sportolók viselhetnek-e 3D-s pillát?

Természetesen igen. Az applikációt követő 1-2 napban kell csak nagyon vigyázni a pillákra, hogy minél tovább szépen fennmaradjanak, illetve, hogy minimalizáljuk az irritáció lehetőségét. Ez alatt az idő alatt nem érheti víz a szemet, kerülni kell a meleg párás helyeket, pl: szauna, de utána teljesen vízállóvá válik, lehet vele sportolni, úszni, izzadni!

Miben más az Xtreme Lashes, mint a többi szempilla-hosszabbítással foglalkozó cég?

Először is, mert az Xtreme Lashes diplomával rendelkező stylistok olyan jól képzett szakemberek, akik a legmagasabb minőségű szolgáltatást nyújtják. Mindezt garantálja az Xtreme Lashes diploma, melyet nagyon szigorú vizsgával szerezhetnek meg és folyamatos képzéssel tarthatnak meg a szakemberek. A másik fontos tény, hogy az Xtreme Lashes applikáció az egyedülálló Irritáció-minimalizáló rendszerrel történik, melynek egyik alapja a Flex Fusion ragasztó, a piac legbiztonságosabb ragasztója, melynek kipárolgása minimális.

Nem utolsósorban pedig az Xtreme Lashes műszempillák a szempilla-hosszabbítás legvékonyabb 3D szempillái, melyeknek nagy a flexibilitásuk, súlyuk észrevehetetlen, így nem károsítják a természetes pillákat.

Kik azok a hírességek, akik az Xtreme Lashes-t választották?

Magyarországon többek között Bódi Sylvi, Ördög Nóri, Zimány Linda és Debreczeni Zita választották az Xtreme Lashes márkát. Gyönyörűek a pilláik, igaz? Próbáld ki Te is!

További kérdésekre szívesen válaszolok a www.3dlashes.blog.com oldalon.

Etter Dalma

Xtreme Lashes Mester stylist,
Tréner, sminkes +36 20 9828 990
www.etterdalma.hu

 

{KEPGALERIA}

 

 

 

Szólj hozzá Te is!
SZEMÉLYRE SZABOTT HOROSZKÓP

Adja meg születési időpontját!

VAGY

KÉREM AZ ELEMZÉST

HÍRLEVÉL