FOGYÓKÚRA

Így szabadulhatsz meg 3 nap alatt 5 kilótól

Szerző:
Szabó Anna
Az amerikai Cleveland Klinika állította össze azt a kiegyensúlyozott étrendet, amelyet bármikor bevethetsz, ha úgy érzed, kicsit elszaladt veled a ló. A diétában nincs semmi ördöngösség, könnyen betartható, ám egyszerre csak 3 napig szabad követni. Ha több a felesleged, akkor hagyj ki 1 hetet, és vesd bele magad még egyszer.

 

Fontos, hogy az előírt mennyiségeken felül minden nap fogyassz el legalább 4 nagy pohár folyadékot – lehetőleg szénsavmentes ásványvizet, zöldteát, vagy frissen facsart gyümölcsleveket. Az előírt ételeket zöldfűszerekkel, sóval, borssal, citromlével, ecettel, mustárral vagy ketchuppal teheted ízletesebbé.

1. nap

Reggeli:

Pirítós 1 szelet teljes kiőrlésű kenyérből, zsírszegény vajjal. Facsarj ki egy grapefruitot, és kortyold el a pirítós mellé. Utána megihatsz egy hosszúkávét, vagy teát, de csak édesítőszerrel. A végén húzz le egy nagy pohár vizet.

Ebéd:

10 dkg tonhal, 1 szelet teljes kiőrlésű kenyérből készült pirítós. Ha elfogyasztottad, igyál meg egy nagy pohár vizet.

Vacsora:

10 dkg roston sült csirke- vagy pulykamell, mellé 1-1 csésze párolt zöldbab és párolt sárgarépa. Desszertként megehetsz 1 gombóc energiaszegény vaníliafagylaltot egy almával. Ha elfogyasztottad, igyál meg egy nagy pohár vizet.

2. nap

Reggeli:

1 tojás bármilyen változatban elkészítve, 1 szelet teljes kiőrlésű kenyérből készült pirítóssal és 1 banán. Utána megihatsz egy hosszúkávét, vagy teát, de csak édesítőszerrel. A végén húzz le egy nagy pohár vizet.

Ebéd:

1 csésze sovány túró, ízlés szerint ízesítve, 10 dkg tonhal, 5 szem energiaszegény sóskeksz. Ha elfogyasztottad, igyál meg egy nagy pohár vizet.

Vacsora:

1 pár virsli megfőzve, 1-1 csésze párolt sárgarépával, brokkolival vagy csíkokra vágott káposztával. Desszertként elfogyaszthatsz 1 gombóc energiaszegény vaníliafagylaltot egy banánnal. Ha elfogyasztottad, igyál meg egy nagy pohár vizet.

 3. nap

Reggeli:

5 darab energiaszegény sóskeksz 1 szelet sovány sajttal, 1 alma. Utána megihatsz egy hosszúkávét, vagy teát, de csak édesítőszerrel. A végén húzz le egy nagy pohár vizet.

Ebéd:

1 kemény tojás, 1 szelet teljes kiőrlésű kenyérből készült pirítós. Ha elfogyasztottad, igyál meg egy nagy pohár vizet.

Vacsora:

10 dkg tonhal, 1-1 csésze párolt sárgarépával, karfiollal. Desszertként elfogyaszthatsz 1 gombóc energiaszegény vaníliafagylaltot 1 szelet dinnyével. Ha elfogyasztottad, igyál meg egy nagy pohár vizet.

Szeretnél elsőként értesülni a legújabb írásainkról, angyal- és csillagüzenetekről, számmisztikai elemzésekről, ezoterikus írásokról, önismereti tesztekről, jóslatokról, misztikus előrejelzésekről? Iratkozz fel a hírlevélre itt >>

 

 

 

Szólj hozzá Te is!
SZEMÉLYRE SZABOTT HOROSZKÓP

Adja meg születési időpontját!

VAGY

KÉREM AZ ELEMZÉST

HÍRLEVÉL