UTAZÁS

Tornácos Ház Hegykő - az élmények tornácán

Szerző:
Szabó Anna
A Tornácos Ház családi vállalkozásként 1996 óta a Fertő tó közvetlen szomszédságában, a Fertő Hanság Nemzeti Park szívében, Hegykőn várja a pihenni, kikapcsolódni, sportolni vágyókat.

A ház tulajdonosai és a vendéglátásban elismert szakember csapata a minőségi vendéglátás mellett tették le voksukat.

Tornácos Házunkban mindent megtalál egy helyen, ami kikapcsolódását garantálja: gasztronómiai élmények szürkemarha specialitásokkal, modern technológiával felszerelt rendezvényterem, kényeztető wellness részleg, szépségszalon, ajándékbolt, házi cukrászat…és az elengedhetetlen személyes törődés, családias hangulat.

Házunk szolgáltatásai, a Fertő-Hansági Nemzeti Park nyújtotta kalandok, a hegykői Termálfürdő közelsége, a Fertő-tó környékét behálózó kerékpárutak és a kulturális programok biztosítják a tartalmas időtöltést és a felejthetetlen élményeket.

A Tornácos Ház főépületében 23 db légkondicionált, egyedien berendezett szobával, 57 férőhellyel várjuk vendégeinket, melyek között kettő, három illetve, családi apartman, valamint mozgáskorlátozottak számára kialakított szoba egyaránt megtalálható.
Nincs két ugyanolyan szoba, berendezésük egyedi. A fenyőbútorokkal és sok természetes anyaggal berendezett szoba kellemesen otthonos hangulatot áraszt.

A teljesen felújított szobáinkban a pasztell, világos színek dominálnak, megteremtve ezzel a tökéletes hangulatot a pihentető kikapcsolódáshoz. A természetes anyagok, hangulatvilágítás, liliomvirág motívumok, bézs textilanyagok és a madárcsicsergés garantálja a vidéki élményeket.

{KEPGALERIA}

 

A Magyar Nemzeti Gasztronómiai Szövetség által Védnöki Táblával kitüntetett Éttermünkben az ízeké a főszerep. A frissen elkészített hideg és meleg ételek, valamint a stílusos berendezés valamennyi minőségi étkezésre vágyó vendég igényét kielégíti.
Éttermünk választékában a magyaros ízek mellett a tészták, nemzetközi ételspecialitások, ropogós saláták, szezonális különlegességek, házi sütemények, valamint házi sajtok is megtalálhatóak.
Ételeink hozzávalói kiválasztásánál nagy hangsúlyt fordítunk a helyi és regionális termelők árukészleteire, alapanyagainkat válogatott hazai partnereinktől, beszállítóktól szerezzük be, akik kifogástalan minőségű árukészlettel rendelkeznek.

Kiváló helyszínt biztosítunk családi ünnepek, üzleti étkezések, gálavacsorák lebonyolítására, ballagások, baráti összejövetelek megtartására.
Éttermünk méretei ellenére - amely 190 fő, a nyári időszakban 250 fő befogadására is alkalmas - több különböző helyszínének köszönhetően családias és bensőséges hangulatot áraszt.

Wellness udvarunkban 150 m2 -en kínálunk kikapcsolódási lehetőséget: élménymedence hidromasszázzsal és ellenáramoltatóval, finn szauna, infra szauna, gőzfürdő aroma és színterápiával, fitneszterem cardio- és erőgépekkel, pihenőkert, teabár Naturland gyógyteákkal, valamint kozmetika és masszázs szalon, szolárium és fodrászat.

Házunktól 50 m-re található a hegykői Sá-Ra termálfürdő, melynek vizét 2004 szeptemberében gyógyvízzé nyilvánították.

  • 23 hangulatos, jól felszerelt szoba
  • Védnöki táblás Étterem
  • Magyar és nemzetközi ételek, helyi specialitások
  • Nyári terasz, grill udvar
  • Házi cukrászat, ajándékbolt helyi termékekkel
  • Konferencia terem, programszervezés
  • Házi kerékpárokKényeztető wellness udvar: élményfürdő, finn és infra-szauna, gőzfürdő pihenőkert teabárral
  • Fitness-terem kardió és erőgépekkel
  • Szépség sziget: masszázs, kozmetika, pedikűr-manikűr, fodrászat, szolárium

Induljon útnak, élvezze a személyes törődést, érezze otthon magát és merüljön el az élmények tornácán!

H-9437, Hegykő, Kossuth L. u. 74-78.

Tel: +36-99 540 200

e-mail: info@tornacos.hu

www.tornacos.hu

 

 

 

Szólj hozzá Te is!
SZEMÉLYRE SZABOTT HOROSZKÓP

Adja meg születési időpontját!

VAGY

KÉREM AZ ELEMZÉST

HÍRLEVÉL