DIVAT

Melyik évszak-típusba tartozol? - Így öltözködj!

Szerző:
Szabó Anna
Könnyen kiderítheted, mely évszak-típushoz tartozol, hiszen bőröd, hajad és szemed színe árulkodik rólad. Ha ez meg van, akkor már azt is könnyen kiderítheted, mely árnyalatok illenek természetes tónusaidhoz.

 

Válaszd ki a leírások alapján, hogy melyik típusba tartozol, és kattints rá, hogy megtudd, mit viselj idén tavasszal - a saját stílusod alapján!

 

Tavasz-típus

Világos bőrtónus, tiszta, őszibarackra emlékeztető arcszín, vidám szeplőcskékkel ékesítve, melyek szinte arannyá varázsolják a bőrt. Világos – mézszínű és vörösesszőke a réz minden árnyalatával fűszerezve – hajszín. A szem általában kék vagy zöld. A friss, élettel teli, sárgás árnyalatú, meleg színek előnyösek a tavasz-típus számára. Kifejezetten jól áll neki a világoszöld, a meleg sárga, valamint a barack összes árnyalata.

Nyár-típus

Az arc színe általában rendkívül világos és rózsás. A haj hamvasszőke, közép- vagy sötétbarna, esetleg van benne egy kis vöröses árnyalat. A szem színe kék, kékesszürke, zöld vagy szürkészöld. A hideg, árnyalt színek, a kék tónus a legelőnyösebb a nyár-típus számára. Kifejezetten jól áll neki törtkék és a világos pasztellszínek.

Ősz-típus

Arany árnyalatú bőrtónus, mely a bézstől egészen a bronzszínig terjedhet. Gesztenyebarna, réz, vörösesszőke hajszín. A szem színe általában barna vagy zöld. A ragyogó, melegszínek, továbbá a természet natúr árnyalatai a legelőnyösebbek az ősz-típus számára. Kifejezetten jól áll neki a vörös, a narancspiros, a sárga és a rozsdabarna.

Tél-típus

Porcelánszerű, hideg, olykor sápadt – mindig kékes árnyalatú – bőrtónus. A haj sötétszínű, fekete, vagy vöröses tónusú sötétbarna, esetleg sötét hamvas barna. A szem mindig tiszta kék, mélyzöld, mogyorószínű, vagy szürke. A tél-típus számára előnyösek a hideg, élénk árnyalatok. Kifejezetten jól állnak neki a jeges és tört színek, a halványlila, a világos rózsaszín, a kék, a fekete és a vakító fehér.

 

 

Szólj hozzá Te is!
SZEMÉLYRE SZABOTT HOROSZKÓP

Adja meg születési időpontját!

VAGY

KÉREM AZ ELEMZÉST

HÍRLEVÉL