EZOTÉRIA

MO - egy ősi tibeti jövendölő rendszer - Neked mit jósol?

Szerző:
Szabó Anna
Kíváncsi vagy a jövődre? Akkor nem kell mást tenned, mint elmormolni egy mantrát, akárcsak a tibetiek. A MO egyike a tibetiek által használt legősibb sorselemző módszernek, így nyugodtan hihetsz a jóslatában.

 

A MO eszköze a kocka, amelynek minden egyes oldala Manjushri mantrájának egy-egy szótagját szimbolizálja. A buddhista bölcs, a megvilágosodott Manjushri lelkének könyörületességét és tisztaságát, ebből fakadó képességeit a földiek szolgálatába állította. A dobókocka hat számlapja a mantra hat szótagjának felel meg: AH RA PA TSA NA DHI.  A különböző szótagok, más-más lelki tulajdonságokat szimbolizálnak. A mantra a valóság leírhatatlan természetét, a tökéletes bölcsesség felébresztésével segíti elő.

A mantra hatásai

Segít abban, hogy végre felszabaduljunk a szerencsétlen újjászületésektől. Segít feloldani a lét bilincseit, ahol a fájdalom és a szenvedés az úr. Megszabadít a démonoktól, és ártó szellemektől. Megtisztítja utunkat a téves hiedelmektől, és eltünteti az akadályokat a felismerés útjáról. Kitágítja a tudatunkat, feladataink végzése közben jó szerencsét, és jókedvet hoz.

Tegyél fel magadnak egy kérdést, ami mostanában a legjobban foglalkoztat, majd kattints egy szimbólumra, és olvasd el, milyen jövőt dobott neked a MO!

 

     

     

     

     

     

     

 

 

ezotéria jóslat kártyajóslás jósda
Szólj hozzá Te is!
SZEMÉLYRE SZABOTT HOROSZKÓP

Adja meg születési időpontját!

VAGY

KÉREM AZ ELEMZÉST

HÍRLEVÉL