ANGYALISKOLA

Angyalok között - napnyugtától napkeltéig

Szerző:
Szabó Anna
Talán még duruzsol a tv, utolsó köreit futja a mosógép, te gondolatban már a másnapi ebédet készíted, és közben átfutnak a fejedben a gondolatok: mire lesz szükség a következő napon – hiszen holnap is lesz nap. Elvégzel mindent, majd fáradtan zuhansz be az ágyba. Ám ne hunyd még le a szemed, hiszen ez a nap legfontosabb pillanata – éld hát meg.

 

Adj magadnak pár percet és gondolatban menj vissza a nap elejére

Gyorsan vedd sorra, mennyi mindent elintéztél, hányszor volt, hogy azt hitted, nem sikerül és mégis jól alakultak a dolgok. Ugye!? Angyalaid szorgoskodtak, tették a dolgukat - átsegítettek a buktatókon, vagy épp löktek rajtad egyet, amikor hezitáltál. Amikor hálát adsz nekik és becsukod a szemedet, elkezdődik a holnap. Szolgálatba állnak azok az angyalok, akik őrzik az álmodat, de ennél is több történik, míg alszol! Angyalok hada kezd el dolgozni, némelyek az otthonod biztonságán ügyködnek, van, aki az önbizalmadat táplálja, és olyan is van, aki az álmaidban kutakodik és igyekszik olyan kérdésekre válaszolni, melyeket ébren nem tennél fel.

 Az éjszaka angyalai

Az első számú angyal, aki éjjel őrködik feletted, Sámuel - az egészség és a pihenés angyala. Hozzá fordulj, ha szeretnél reggel kipihenten ébredni, Őt hívd, ha úgy érzed, már nem pihentet az alvás, ugyanolyan fáradtan kelsz, mint ahogyan lefekszel.  Sámuel feltárja a probléma gyökerét és eljutatja hozzád a megoldást. Ne lepődj meg, ha egyszer csak egy kényeztető hétvégén találod magad, de akkor is lépj, ha a gondjaidat nem a stressz, a kimerültség, hanem valamiféle egészségügyi probléma okozza. Angyalaink a legváltozatosabb módon állítanak minket parkoló pályára, ne kételkedj, előbb-utóbb összeáll a kép, és rájössz, semmi sincs véletlenül az életben. Ha tudod, hogy milyen betegség ellen küzd a szervezeted, kérj támogató energiákat tőle, és amíg alszol, ő mozgósítja tested védekező rendszerét, gyógyító energiájával megsokszorozza hatékonyságát.

 

Tekints kicsit előre, készülj fel a holnapra is. Az előtted álló feladatok vagy problémák tartanak ébren? Ideje segítséget kérni, hiszen a segítő álmok ideje jön, és érkezik is a segítség, csak kérni kell. Ha megoldást keresel egy családi, esetleg munkahelyi konfliktus kezelésére, hívd Hestielt az életedbe, és kérd meg, inspiráljon, támogasson abban, hogy megfelelően kezelhesd a helyzetet. Mutassa meg, hol tévedtél és sikerüljön tisztázni a félreértések vagy nézetkülönbségek okait. Így már nyugodtabban hajthatod álomra a fejedet.

Természetesen előfordulhat, hogy a probléma az ágyban van, nem benned. A hitvesi ágy örömök és problémák forrása is egyben, ne hajtsd tehát álomra a fejed haraggal, sértődöttséggel a lelkedben. Ha a párkapcsolatodban akadt el valami, ha pároddal nem találod a közös hangot, vagy ha csak egy kis törődésre vágysz, és nem feltétlenül szeretnéd ezt a pároddal megbeszélni, add át az üzenetedet Simielnek, és kérd, hogy segítsen helyre állítani az egyensúlyt ebben a számodra fontos kérdésben.

Számtalan egyéb probléma nyomasztja lelkünket, megszámlálhatatlanul sokféle kérdésben lenne szükség egy inspiráló gondolatra, vagy épp csak egy cseppnyi támogatásra, esetleg épp a szerencsére. Az éjszaka leple alatt is elérkezhet a megoldás, csupán hinni és kérni kell. Tégy meg ennyit magadért, könnyítsd meg a dolgodat és oszd meg a terheket angyalaiddal.

Milliónyi csillag mögé bújva angyalok hada várja, hogy hívásodra hozzád repüljön. Vigyázza szeretteide, ahogyan azt kisgyermek korodtól imáidban kéred. Nyisd meg elmédet és engedd, hogy kreativitásukkal új megoldásokat sugalljanak, új utakra vezessenek.  Könnyű álom vár így rád, és a reggel első napsugarai egy mosolygósabb reggellel ajándékoznak majd meg. De ha megtörtént a csoda, állj meg egy percre a nagy rohanásban, és küldj egy hálás molyt angyalaidnak az ég felé, hiszen ebből az energiából munkálkodnak életed jobbra fordításán.

 

 

Szólj hozzá Te is!
SZEMÉLYRE SZABOTT HOROSZKÓP

Adja meg születési időpontját!

VAGY

KÉREM AZ ELEMZÉST

HÍRLEVÉL