Rubén

A név jelentése: „Nézd, egy fiú”. Rubén Jákob és Lea legidősebb fia. Anyjának egy búzaaratáskor mandragórát hozott, és vérfertőzést követett el. Judával együtt megmentette Józsefet a haláltól és tulajdon fiaival kezeskedett öccséért, Benjáminért. Törzse a Jordántól keletre telepedett le. A törzs jelképe a felkelő Nap.

Az újszülött első kifejlődő érzéke a látás. E jegy szülöttje nem mindig elfogulatlan, gyakran a látszat után ítél. Szubjektivizmusát másoknak kell elviselnie, ezért fontos, hogy élesítse látását. Igyekeznie kell tisztán látni a félelmekben és az érzelmekben, mert ezek homályos világot jelentenek számára. Erős a képzelőereje, ami pozitívan befolyásolja feladatai elvégzésében.

A Rubén-típus elegáns, a természet szerelmese. Az összes jegy közül a legbájosabb lehetne, ha nem lenne habozó és örök pesszimista. Környezetét folyamatosan a szeszélyeivel fárasztja, és anélkül, hogy tudatában lenne, rendkívül tolakodó és kellemetlen is tud lenni. Fegyelmezetlensége, rendszeres késései gyakran elviselhetetlenné teszik, de ha érdekében áll, akkor tud rendesen viselkedni. Szinte nulla önállósággal rendelkezik, és könnyen alkalmazkodik bármely életmódhoz, ha az minimális biztonságot nyújt számára. Szeret tetszeni és kedveli, ha beszélnek róla, ha vezetik, vagy ha tanácsot adnak neki, de azért nem mond le örökös habozásáról és sirámairól. Mindent úgy fog fel, mintha az élet nem tőle függne, hanem másoktól, vagy a mások által felállított szabályoktól, meg persze a szerencsétől. Nagyon sok esetben lehangolt. Ritkán veszít, szinte lehetetlen rászedni. Engedelmességre született, jó befolyással sikeres lehet. Szeret biztonságban élni, ezért gazdag házasságról, sikeres vállalkozásról álmodozik.

Vissza a táblázathoz>>>

 

SZEMÉLYRE SZABOTT HOROSZKÓP

Adja meg születési időpontját!

VAGY

KÉREM AZ ELEMZÉST

HÍRLEVÉL