Zebulon

A név jelentése: „lakóhely”. Zebulon Jákob és Lea fia. Törzsének a Földközi-tenger és a Genezáreti tó közötti terület jutott osztályrészül, ahol Jézus is munkálkodott. A törzsre is jellemző az igazi „menni” motívum, az igazi otthon keresése, ahol kényelmet és pihenést találnak. A törzs jelképe a hajó.

A „menni” érzék a haladás, a fokozatos fejlődés képességét mutatja. Gyakran megtalálható e jegy szülöttjében a más iránti vágyódás, az „én” másik felének izgatott keresése, az állhatatos vágy az egység, a teljesség felé. Ez tipikus vonás. Ha még nem talált társat, akkor azt mondja: „még nincs itt az ideje, még nincs késő”, ha már megtalálta párját, akkor pedig azt mondja: „menjünk együtt”. Sok kapcsolata kerül válságba, mikor saját, vagy társa élete sikeresebbé válik, és a másik nem tud alkalmazkodni az új követelményekhez.

A Zebulon-típus jó megjelenésű, határozott fellépésű, tud öltözködni. Szereti a színházat, a hangversenyt és a sportot – mindent, ami szórakoztatja. Bókjait ügyesen irányítja, jókedvű, szellemes csevegő, szimpatikus és népszerű. Alkalmas a vitára, mert egyszerűen él-hal érte. Gyors észjárásával hamar kideríti az emberek gondolatait, még mielőtt azok kifejezésre jutnának. Rendkívül egoista, azokat, akik útjába kerülnek, lazán eltapossa, ha veszélyeztetik saját elgondolásait. Nagyon független egyéniség, és szinte soha nem hallgat mások tanácsára. Sajnálatos módon hangulata nagyon változó, ezért hamar abbahagyja azt, amit elvállalt, legyen az foglalkozás, üzlet vagy szerelem. Mindenhez ért, kivéve azt, ami komoly elmélyülést kíván, ezekhez ugyanis nincs türelme. Fontos számára, hogy körülvegyék és hízelegjenek neki.

Vissza a táblázathoz>>>

 

SZEMÉLYRE SZABOTT HOROSZKÓP

Adja meg születési időpontját!

VAGY

KÉREM AZ ELEMZÉST

HÍRLEVÉL