MÁGIA

Újévi kívánság varázslat

Szerző:
Szabó Anna
Szinte mindannyian teszünk újévi fogadalmakat, aztán vagy betartjuk, vagy nem. Ezért most nem fogadalmat teszünk, hanem kérünk. Ha tehát szeretnéd, hogy valami megvalósuljon az új évben, ne habozz, varázsolj!

 

Kellékek

- Növények (fagyöngy, magyal, fenyőág, borostyán stb.) – bármi, amiről úgy érzed, hogy kifejezné a kívánságodat
- teamécsesek – minél több, annál jobb

A varázslat menete

Gyűjts össze olyan növényeket, amelyekről úgy gondolod, hogy kifejezik kívánságodat. Megteszi a fenyőág, a borostyán, de még néhány szál színes virág is. Minél több növényt gyűjtesz össze, annál hatásosabb és szebb lesz a bűbáj. Ha meg vannak a növények, fond össze őket, hogy egy hosszú girlandot kapj. Ezt a girlandot tedd le a földre, mégpedig úgy, hogy egy spirális alakzatot képezzen. Tedd köré a teamécseseket, minél többet, annál jobb. Úgy helyezd el a girlandot és a mécseseket, hogy körbe tudd járni. Állj elé, és koncentrálj erősen a kívánságodra. Képzeld azt, hogy egy labirintusban sétálsz, és kezdj el lépkedni a spirálban, kényelmes tempóban. Közben mormold az alábbi varázsigét:

„Minden lépés, amit teszek,
Minden egyes lélegzetem
Felébreszti lelkemet
És kívánságom célba ér”

Ha elértél a spirál közepére, lépd át a girland belső határát és mondd ki a kívánságodat hangosan. Járd be még egyszer újra a spirált és mondd el újra a varázsigét.

 

 

Szólj hozzá Te is!
SZEMÉLYRE SZABOTT HOROSZKÓP

Adja meg születési időpontját!

VAGY

KÉREM AZ ELEMZÉST

HÍRLEVÉL