FOGYÓKÚRA

Az élvezkedő típus

Szerző:
Szabó Anna

 

Program az élvezkedő típus számára

Élvezed az életet, érzéki és nőies vagy. A sportolást nem éppen neked találták ki, de akkor is szeretnéd, hogy lapos hasad legyen. Amivel sikerülhet: úszás, séta, szauna, sok friss gyümölcs és zöldség.

Táplálkozási tanácsok

Az eperben, a narancsban és a paprikában olyan vitaminok és ásványi anyagok találhatók, amelyekre szervezetednek feltétlenül szüksége van. Napközben többször egyél és keveset: túrót, joghurtot, asztal gyümölcsöt, banánt és sárgarépát. Ezáltal magasan tarthatod a vércukorszintedet, és elkerülheted a káros éhségrohamokat. Az ananász és a papaja kiváló köztes étkezésnek, mert a bennük lévő enzimek salaktalanító hatással bírnak.

Italtipp: keverj össze egy-egy avokádót, kivit és ananászlevet, majd adj hozzá egy teáskanálnyi búzacsírát, majd pürésítsd az egészet.

Hosszú távú program

Kiváló az úszás és a gyorsgyaloglás. Első héten ússz kétszer 20 percig – hát és mellúszást egyaránt. A cél: kétszer 30 perc elérése a negyedik hétre. Ha nem tudsz úszni, akkor gyalogolj! Az első héten kétszer 25 percig, mint a távgyaloglók. A cél: kétszer 45 perc elérése a negyedik hétre. Időnként menj el szaunázni, hogy teljesen kiürítsd magadból a méreganyagokat.

Tornagyakorlatok

Tudjuk, hogy nem szereted, de néhány gyakorlatot tanácsos lenne akkor is elvégezni, ha úgy érzed, képtelen vagy megmozdulni. Eleinte annyiszor ismételd az alábbi gyakorlatokat, ahányszor csak tudod. Ideális lenne a 25-30 ismétlés. Az első héten kétnaponta tornázz, a második héten igyekezz naponta szánni 10 percet a gyakorlatokra.

{KEPGALERIA}

 

 

 

Szólj hozzá Te is!
SZEMÉLYRE SZABOTT HOROSZKÓP

Adja meg születési időpontját!

VAGY

KÉREM AZ ELEMZÉST

HÍRLEVÉL