LELKIPATIKA

Lelki Patika

Szerző:
Szabó Anna
Mindennapi életünk tele van stresszel, szorongással, rohanással. A napok csak ismétlik egymást, és egyszer csak azon vesszük észre magunkat, hogy nem történik velünk semmi. Ez pedig fásultsághoz, depresszióhoz vezet. A Lelki Patikán belül a nyugalom szigetének kialakításán munkálkodunk.
Megpróbáljuk megmutatni az utat a harmónia és a kiegyensúlyozottság felé. Sokszor az a legnagyobb probléma, hogy nem tudjuk elengedni azt, ami gondot okoz az életünkben. Pedig, ha nincs szükség valamire – márpedig a gondokra, stresszre, szorongásokra nincs szükségünk -, akkor attól meg kell szabadulnunk. És ez a legnehezebb feladat. Meg kell érni arra, hogy valamit el tudjunk engedni, és felfogjuk, hogy az ártalmas nekünk.

Jelenlegi lelki, és egészségi állapotunk kialakulásában sokszor egy régi, traumatikus élmény is nagyban közre játszik. Ezeket a rossz élményeket fel kell oldanunk, el kell engednünk, mert megakadályoz bennünket abban, hogy boldog életet élhessünk.

Minden ember fényből, szeretetből, és intelligenciából áll. Ezek a tulajdonságok a puszta energia lényegi összetevői, tehát energiával rendelkező lények vagyunk. Ennek ellenére sokszor nem ezt, hanem pont az energia hiányát érezzük. Azzal azonban tisztában kell lennünk, hogy a bennünk lévő, és minket körülvevő energiaáramlást a gondolataink szabályozzák. Bármit is gondolunk, az döntően meghatározza érzeteinket és tapasztalatainkat. Hogy megértsd: vannak dolgok, amelyekkel nagyon sokat foglalkozunk, többet gondolunk rájuk, ilyenek, pl. a pénz, a szerelem, a gyermekeink stb. Ezek a gondolatok vannak a legnagyobb hatással az energiaközpontunkra.

A Lelki Patikában szó lesz a depresszióról, pánikbetegségről, szorongásról, stresszről, önbizalom-hiányról, és minden olyan lelki problémáról, amely életünket megkeserítheti. A probléma megoldáshoz recepteket is közlünk, hogy könnyebb legyen elsajátítani a megújulás örömét.
Választ adunk arra, hogyan tudunk megszabadulni a felesleges stressztől és aggodalmaktól, hogyan növelhetjük általános életerőnket, hogyan pihenhetünk a legmélyebb nyugalomban. Továbbá arra, hogyan javíthatunk a párkapcsolatokon, valamint a magánéletünk egyéb területein, hogyan bontakoztathatjuk ki képességeinket a lehető leggyümölcsözőbben.

Arra törekszünk, hogy tudatunkat a lehető legmagasabb szintre emeljük, hogy minél tovább érezzük magunkat fiatalnak. Megismerkedhetünk továbbá azzal, hogyan függ össze testi és szellemi egészségünk, hogyan lehetünk sikeresebbek, és eredményesebbek életünk során.

Tarts velünk Kedves Olvasó, nyiss be a patika kapuján! Reménykedünk abban, hogy a Lelki Patika igazi receptekkel segít ahhoz, hogy életedet a lehető legkiegyensúlyozottabban éld tovább!

Kellemes ellazulást kívánunk!


A Lelkipatikát itt találod »




Szólj hozzá Te is!
SZEMÉLYRE SZABOTT HOROSZKÓP

Adja meg születési időpontját!

VAGY

KÉREM AZ ELEMZÉST

HÍRLEVÉL