Napi horoszkóp - 2014-01-03

Kos

Kedves Kos! Sok hivatalos ügyet kell intézned, ami rengeteg energiát és időt vesz igénybe. A bolygók arra irányítják figyelmedet, hogy az életképes kapcsolataidat erősítsd. A békesség kedvéért, ha kell, köss kompromisszumot. Jobban jársz, ha az érme két oldalát nézed, és nem ugrasz fejest egyből mindenbe.

Bika

Kedves Bika! Idei terveidet megalapozhatod most, amikor a csillagok állása igen kedvező. Anyagi gondjaid megoldására több kísérletet teszel, és találsz is megoldást. A szerelmi kísértésnek próbálj ellenállni, amennyiben nem független egyén személyében jelentkezik. A pillanatnyi öröm nem éri meg a csalódást.

Ikrek

Kedves Ikrek! Az újév elején kedvező ajánlatot kaphatsz, ami hosszú távra átformálhatja életedet. A múltat lezárva nagyot léphetsz előre, ha elég figyelmes vagy. Magánéletedet tekintve végre biztos vagy saját érzéseidben, és abban, hogy mit is szeretnél megvalósítani. Érdemes kihasználni ezt az időszakot.

Rák

Kedves Rák! Belső feszültséged még jobban fokozódik. Ilyenkor jobb, ha mindent félreteszel. Uralkodj az indulataidon, mert olyasmire ragadtathatod magát, amit később szégyellnél és megbánnál. Jobban teszed, ha a mai napot magadba fordulással, elmélyedéssel töltöd, így nem kerülhetsz kellemetlen helyzetekbe.

Oroszlán

Kedves Oroszlán! Anyagi ügyeidre a kiegyensúlyozottság jellemző. Tudsz vigyázni a pénzedre. Érzelmeiddel is takarékoskodsz, emiatt társad elégedetlenkedhet, vagy éppen provokálhat. Rendbe kellene tenned a magánéletedet, mert csak a kiegyensúlyozott családi élet mellett lehetsz sikeres a munkádban hosszútávon.

Szűz

Kedves Szűz! Hajlamos vagy visszafogni az érzelmeidet, talán még magadhoz sem mindig vagy őszinte. Itt az ideje, hogy megtaláld az örömöt végre a munkádban. Ma nyugodtan hajszolhatod magad, ha feladataid úgy kívánják. Változtass hozzáállásodon, és meglátod, minden könnyebben megy majd. Felfogás kérdése!

Mérleg

Kedves Mérleg! A Bak időszak a lassú, de biztos előrehaladás időszaka. Most megvizsgálhatod, hogyan viszonyultál eddig az életedhez, és új kapcsolatokat alakíthatsz ki életednek elkövetkező időszakára. Döntsd le magadban a gátakat, melyek hátráltattak idáig. Meglátod, sokkal sikeresebb és eredményesebb leszel.

Skorpió

Kedves Skorpió! Hirtelen lobbant haragodban szakításon gondolkodsz. Ha nyugodtabb - netán önkritikusabb - lennél, belátnád, hogy van némi igazság abban, amit kedvesed mond. Ellenséget sejtesz még ott is, ahol az nincs. Ezzel a hozzáállással csak magadnak okozol problémákat, és megmérgezel magad körül mindent.

Nyilas

Kedves Nyilas! Szinte szórakozva töltöd napjaidat, még akkor is, ha komoly feladatokat kellene megoldanod. Pedig sokat érne most a leleményességed. Anyagi helyzeted jobban alakul a vártnál. Ha kicsit figyelmesebb leszel, munkádnak hamarosan beérik a gyümölcse, és kiélvezheted végre a gondtalan napokat.

Bak

Kedves Bak! A csillagok hatására a Bak-jegyűek kalandvágyóvá válnak, keresik az új helyzeteket. Tökéletes összhangban vagy pároddal, rendkívül élvezitek egymás társaságát. Néha azonban eszedbe jut, hogy egy kicsit félre kacsints. Amíg ártatlan flörtről van szó, addig semmi gond, de a többit azért gondold meg!

Vízöntő

Kedves Vízöntő! A mostani események és új tapasztalatok munkádra kedvező hatással vannak. Boldogasszony hava kedvez a tanulásnak és az olvasásnak egyaránt. A magánéleti dolgok nagyjából rendben zajlanak, de az elmúlt kapcsolatodból visszamaradt apróságok zavarják nyugalmadat. Ideje lenne rendezni a dolgokat!

Halak

Kedves Halak! Remek érzékkel hozol most pénzügyi döntéseket. Azon fáradozol, hogy ezen túl még nagyobb anyagi biztonságot teremts magadnak. A kedvező ajánlatok és kilátások ellenére legyél nagyon körültekintő. Ne ugorj bele fejetlenül mindenbe, előbb alaposan gondold át még a legapróbb részleteket is.

SZEMÉLYRE SZABOTT HOROSZKÓP

Adja meg születési időpontját!

VAGY

KÉREM AZ ELEMZÉST

HÍRLEVÉL