EZOTÉRIA

Mutasd a tenyeredet!

Szerző:
Szabó Anna
A tenyérjóslással betekintést nyerhetünk abba, hogy milyen a személyiségünk, a szerelmi életünk, az egészségünk, milyen képességeink vannak, milyenek a karrierkilátásaink, mi a sorsunk, és sok másban is segítséget nyújthat a tenyér.

Miről árulkodik a tenyerünk?

A tenyérjóslással betekintést nyerhetünk abba, hogy milyen a személyiségünk, a szerelmi életünk, az egészségünk, milyen képességeink vannak, milyenek a karrierkilátásaink, mi a sorsunk, és sok másban is segítséget nyújthat a tenyér. Kik vagyunk, szerelem, kaland, rég elfeledett emlékek, lélekgyógyítás, szellemi növekedés, megújulás, saját magunk megértése, az eredménytelen gondolkodás legyőzése, az eredményes gondolkodás elősegítése, régi szokások legyőzése, szellemi csapdák felismerése és elkerülése, a változás miatti félelem legyőzése, eddig ismeretlen lehetőségek felfedezése, a depressziótól, idegességtől, stressztől és problémáktól való megszabadulás – a tenyér vonalai ezeket a dolgokat fedhetik fel előttünk.

A tenyérjóslás segíthet abban, hogy meglássuk, milyen eredményekre vezethetnek a cselekedeteink, és így megtudhatjuk, hogyan érvényesülhetünk a leginkább. Ezért ha valaki tud olvasni a tenyérből, akkor segíthet döntéseket hozni például a karriereddel és a szerelmi életeddel kapcsolatban.


Hogyan fedi fel a tenyérjóslás ezeket a dolgokat?

Először is tegyünk különbséget a kézelemzés és a tenyérjóslás között. A kézelemzés tudományos vizsgálat, amely a kéz alakját, méretét, az ujjak hosszát, a körmöket és a bőr jellegzetességeit (vonalait) vizsgálja, amelyek minden ember kezét különbözővé teszik. A kézelemzés összehasonlítja a mérések eredményét a pszichológusok, orvosok és pedagógusok tanulmányaival, és ezzel megteremti a tenyérjóslás alapjait.
A kézelemzés segítségével így fel lehet mérni a személyiséget, a tulajdonságokat, az egészséget, a képességeket, a karrierlehetőségeket, és az emberhez legjobban illő hobbikat.

Sokan kifejezetten azt szeretnék, ha a szakértő megállapítaná, milyen társ illik hozzájuk. A tenyérjóslás során tudományos szemmel, de a jósra jellemző egyéni megérzésekre alapozva olvasnak a tenyér vonalaiból. A kézvonalak tanulmányozása során a jós a kézelemzést és a tenyérjóslást is használhatja ahhoz, hogy teljes képet kapjon az emberekről, megtudja, kik ők, milyen képességeik vannak, mi a lehetséges jövőjük, és a megérzéseiket használják arra, hogy megjósolják, milyen jövőhöz vezet mindez.

A tenyérjósok a vonalakból, foltokból és formákból vonnak le logikus következtetéseket, amelyek az alany sorsát is magukban foglalják. A szívvonalad az érzelmeidről, az érzékenységed mértékéről és arról a képességedről árulkodik, hogy mennyire vagy képes szeretetet adni és kapni. A szívvonal a szív egészségi állapotát is megmutatja. A fejvonal a mentális képességekről, valamint az érzelmi és mentális feszültségek kezelésének képességéről árulkodik. A fentiek a tenyérjóslásnak csupán néhány részletét mutatják be.


Az élet mely olyan területeiről árulkodik a tenyerünk, amelyek az embereket a legjobban érdeklik?

A tenyérjóslás a következő kérdésekre adhat választ. Mit tartogat számomra a jövő? Mit várhatok a szerelemtől, a kapcsolatoktól, a szextől és a házasságtól? Megtalálom a boldogságot, elégedett leszek, és elérek mindent, amire képes vagyok? Könnyen fogok majd pénzt keresni? Biztos lesz az állásom? Kapok előléptetést, vagy meg fognak feledkezni rólam? Hogyan fektessem be a pénzemet? Keressek másik munkát? Egészséges és hosszú életem lesz? Mi lesz, ha valami rejtett probléma elveszi a sikereim egy részét? Lehetnek gyerekeim? Ha igen, milyen neműek lesznek? A szülések eseménytelenek lesznek? A gyermekeim teljesen normálisan fognak születni? Vehetek új autót vagy házat, elmehetek nyaralni ebben az évben?


{KIRALYLANY}
Mik a tenyérjóslás határai?

Mint a jóslás minden más formájánál, a tenyérjóslásnál sem 100%-ban biztosak az eredmények. Senki sem állíthatja, hogy a tenyérjóslás útján megszerzett tudása teljes mértékben igaz; az emberi elme okkult jellegű vizsgálata során tudnunk kell, hogy minden ember életútja nagyon bizonytalan. A tenyérben tükröződő személyiséget és sorsot olyan egyéb tényekkel együtt kell vizsgálni, mint a saját személyiségjegyeid, eddigi életed, életkorod, nemed, munkád, vallásod, szociális helyzeted, nemzetiséged, lakhelyed, képzettséged stb. A jós megérzései azonban különösen fontosak a rejtvény megfejtéséhez.
Szólj hozzá Te is!
SZEMÉLYRE SZABOTT HOROSZKÓP

Adja meg születési időpontját!

VAGY

KÉREM AZ ELEMZÉST

HÍRLEVÉL