EZOTÉRIA

Visszatérés előző életekbe

Szerző:
Szabó Anna
Az előző életek tanulmányozása segít az embereknek annak a felismerésében, hogy miért alakítanak ki rossz kapcsolatokat, miért vannak rossz szokásaik, miért születtek egy bizonyos helyen, miért tartoznak egy bizonyos családhoz.....

Mi a regresszió?

A regressziót arra használják, hogy felfedezzék a félelmek, a visszatérő álmok és egyéb nem kívánatos tényezők okait – ezeket elemzik, megismerik, és végül örökre megszüntetik. Az előző életek tanulmányozása segít az embereknek annak a felismerésében, hogy miért alakítanak ki mindig rossz kapcsolatokat, miért vannak rossz szokásaik, miért születtek egy bizonyos helyen, miért tartoznak egy bizonyos családhoz, miért ezt és ezt az életcélt választották stb.


Hogyan segíthet?

Az emberek meg tudják oldani bizonyos problémáikat, ha megértik az előző életeiket. Az előző életeink emlékei még bennünk vannak, és amikor csak szeretnénk, vissza tudunk tekinteni a régebbi időkre. A regressziót a képzelőerővel kapcsolatos gyakorlatként is felfoghatjuk, de honnan táplálkozna a képzeletünk, ha nem a korábbi élményeinkből? És akkor miért ne lehetne, hogy a korábbi életeinkből?

Létezik egyszerű módja a korábbi élmények felelevenítésének?

Az előző életek megismerésének van egy rendkívül egyszerű módja, amihez kissé meg kell változtatnunk az időről alkotott elképzeléseinket, és gyakorolnunk kell azt, hogy megváltoztassuk a jelenlegi időnket és helyünket. A legtöbb ember azért zárja el némelyik jelenlegi vagy korábbi élményét, mert az agyunk a fájdalmat úgy kerüli el, hogy kizárja a fájdalmas emlékeket ahelyett, hogy foglalkozna velük. Ezért kipróbált, bizonyítottan eredményes módszerekre van szükséged ahhoz, hogy megtaláld, milyen félelmek nyomják el ezeket az emlékeket.

Létezik olyan technika, amellyel megismerheted az előző életeidet, és átprogramozhatod az agyadat, hogy ne zárjon el semmit, amit nem akarsz.
Először azonban egy figyelmeztetés: a regressziós analízist ne arra használd, hogy a mostani problémáidtól megszabadulj, hanem arra, hogy megoldd őket.
A relaxációs és a légzőgyakorlatok segítenek koncentrálni a visszaemlékezés közben.


És mi a helyzet az ellenzőkkel?

Az előző életekre való visszaemlékezés ellenzői azzal érvelnek, hogy kétséges vagy egyáltalán nem bizonyítható tudományosan, hogy a regresszió működik.
Ennek azonban ellentmond az a tény, hogy az emberek a regresszió segítségével hatékonyabban tudnak bánni a tudatalatti problémáikkal. Akár azért van ez, mert megpróbáljuk elkerülni a bűntudatot, az elfojtott haragot vagy egyéb negatív érzéseket, akár pedig azért, mert tudat alatt elzárjuk magunk elől az elménk okkult bölcsességét, a legfontosabb dolog mégiscsak az, hogy a regresszió eredményre vezet. Az emberek gyorsabban gyógyítják meg magukat.


{HUSVET2009}
Hogyan segíthet az előző életekre való emlékezés a tarot-val, a tenyérjóslással, a spirituális gyógyítással és az öngyógyítással együtt?

A tarot és a tenyérjóslás az egyén jövőjére való rálátás segítségével határozza meg a személyiséget; elemzi az elménket, és gyakran tudatalatti motivációkat, elrejtett félelmeket mutat ki, amelyek megakadályozzák, hogy sikeresek legyünk. Mindkét módszer rámutat arra, hogy kik vagyunk, elfeledett emlékeket fed fel, megmutatja, hogyan gyógyítsuk meg a lelkünket, hogyan újítsuk meg önmagunkat, hogyan értsük meg magunkat, hogyan győzzük le a meddő gondolkodást, hogyan ismerjük fel a lelki csapdákat, és hogyan kerüljük el őket stb. A regresszió segítségével a jós mélyebben beleláthat a jelekbe, és jobban megérthet téged, és többek között a másokkal való kapcsolataidat is. A regresszió az öngyógyítás során is segíthet eredményt elérni.
Szólj hozzá Te is!
SZEMÉLYRE SZABOTT HOROSZKÓP

Adja meg születési időpontját!

VAGY

KÉREM AZ ELEMZÉST

HÍRLEVÉL