SZÓRAKOZÁS

Egy különleges rallyautó, Takács Nikolas, a Ronald McDonald Ház kis betegei...

Szerző:
Szabó Anna
...és rengeteg ajándék sorakozott fel a csillogó karácsonyfa körül. Az All Stars feliratot viselő Hungranás, azaz E85-ös Mitsubishi WRC Replica kedd délutánra dugig rakott csomagtartóval és utastérrel várt az eseménynek otthont adó Récsei Center Bevásárlóközpontban az érkező gyerkőcökre, a hozzátartozókra és a Ronald McDonald Házmunkatársaira.


A Maricsek Racing Team stábja számára nem újdonság a társadalmi felelősségvállalás, hiszen ezt az autót is azzal a céllal állították kerékre, hogy az év folyamán, valamennyi versenyen adományokat gyűjtsenek a kórházak gyermekosztályainak. A kezdeményezés mellé sok ismert híresség és sportoló is felsorakozott, sőt a cél érdekében még azt is vállalták, hogy a volánt egymásnak adó neves versenyzők mellé beüljenek a "jobb egybe" egy kis navigálásra.

A mostani gyűjtés nagykövete Takács Nikolasz, a 2010-es X Faktor második helyezettje egyenlőre még csak kívülről barátkozott a zöld sárga színben ácsorgó és egy kis gázadásra vészjóslóan felhördülő "fenevaddal". A Kölyökvadon Játszóházban megrendezett kis előadás egyik fontos pillanata volt mikor a gyerekekkel való közös éneklés kezdetét vette. Persze ő sem érkezett üres kézzel, sőt a rajongók serege sem fukarkodott ajándékokkal. Volt itt bohókás, Jézuska-pótló Mikulásjárat krampusszal, ajándékosztással, bűvész, sőt Duró Nilla személyében egy ifjú tehetség két csodás dalt hozott a kicsiknek ajándékba.

A sok játék, csúszdázás, és mindenféle program után a Récsei Center középső részén felállított, és rengeteg ajándékkal körberakott karácsonyfánál folytatódtak az események. Mint ahogy az átadó ünnepségen a csapat vezetője, Maricsek Miklós elmondta, csodálattal figyelte, hogy állnak sorra az ügy mellé a versenyek világában is ismert cégek, a csapat partnerei, a Hungrana, a Hella, a Bridgestone, a RallyCafé Autósport Magazin ... Heim Busz, és a számtalan további támogató... illetve a bevásárlóközpont üzletei közül is akik tehették értékes ajándékokkal varázsoltak a csillogó gyermekszemekbe örömkönnyeket. Persze sok magánszemélytől is érkezett ajándék, így a ház működéséhez fontos berendezési tárgyak száma is egyre csak szaporodott.

A szervezők és a résztvevők a gyerkőcök valamivel több mint két órányi kimenőjébe a legtöbb vidámságot és örömet próbálták belesűríteni, hogy egy szép emlékkel gazdagodva indulhasson vissza a kis csapat a Ronald McDonald Házba.

 

 


 

Szólj hozzá Te is!
SZEMÉLYRE SZABOTT HOROSZKÓP

Adja meg születési időpontját!

VAGY

KÉREM AZ ELEMZÉST

HÍRLEVÉL