SZÉPSÉG

Az egyik legjobb magyar ránctalanító - szerintünk!

Szerző:
Szabó Anna
Eltűnteti a ráncokat, természetes és magyar. Mi az? Nem hittük volna, hogy találunk még újdonságot a fiatalító kozmetikumok terén, de idén még ez is sikerült. Karácsonyi ajándéknak is jó választás, de ha csak magadat lepnéd meg az újesztendőre szebb bőrrel, akkor sem fogsz csalódni!


A Myrla, egy magyar kozmetikai termékcsalád, az anti-aging technológia egy új generációjának tagja; a tudomány és a természet erejéből született. A Myrla angol eredetű név, amelynek jelentése tündöklő tenger. A termék neve híven tükrözi a kozmetikumok hatását és természetességét.

A Myrla krémek és szemkörnyékápolók visszaadják a bőr természetes fényét, ragyogását, frissességét. Használatával a bőr olyan lesz mint egy bársonyos víztükör, amelyen a fodrozódó hullámok, ráncok elsimulnak. A termékek összetevőit a természet kincseiből, értékes növényeiből válogatták. A tápláló szőlőmagolaj hidratál és ruganyosságot kölcsönöz bőrünknek.
A gyulladáscsökkentő sárgabarackmag és mandulaolaj belülről táplálja a bőrt, a lenmagolaj pedig javítja a bőrszövetek struktúráját.


A MYRLA mögött komoly tudomány lakozik

Először a bőrön jelentkeznek az idő múlásának jelei, amelynek folyamatai a megfelelő gondoskodással lassíthatók. A Myrla-val jött létre az anti-aging technológia olyan új generációja, amely feszesíti, táplálja, hidratálja, revitalizálja és frissíti a bőrt. A Myrla természetes összetevői halványítják a mimikai ráncokat és hatására a bőr újra visszanyeri természetes tónusát. A Myrla egész napra illatos, sima, bársonyos és rugalmas tapintást ad az arcnak és szemkörnyéknek.

A Q10, hialuronsav és egyéb természetes növényi kivonatok hatóanyagai energizálják a bőrt és regenerálják a sejteket.


Plusz egy érv

Azoknak is van egy jó hírünk, akik hozzánk hasonlóan bújják az összetevők listáját, nehogy bőrápolás helyett ártsanak maguknak. A Myrla kozmetikumok nem tartalmaznak parabént, paraffint, mesterséges színezőanyagot vagy mesterséges tartósítószereket. A Myrla kiváló választás azok számára, akik a természetességet keresik a kozmetikumokban is. A válogatott természetes összetevőkből készült Myrla termékcsalád segít abban, hogy nőként jól érezd magad és természetes szépségeddel tündökölhess nap mint nap.

Myrla kozmetikumok elérhetők a Müller üzleteiben.
További információkért látogass el a márka weboldalára: www.myrla.hu.
Kövesd a Myrla-t a Facebook-on is, ahol játékok, akciók és újdonságok várnak: ITT.

Szólj hozzá Te is!
SZEMÉLYRE SZABOTT HOROSZKÓP

Adja meg születési időpontját!

VAGY

KÉREM AZ ELEMZÉST

HÍRLEVÉL