SZÉPSÉG

Elsődleges fegyver a ráncok ellen

Szerző:
Szabó Anna
Te használsz fényvédőt a mindennapokban? Lehet, hogy most tél idején bután hangzik a kérdés, de ha el akarod kerülni a ráncokat, bizony foglalkoznod kell vele. A miértekre a válasz, írásunkban következik!

 

A napfény létszükséglet, megannyi jótékony hatásával. Nap nélkül nincs élet, de ha nem figyelsz, árthatsz is, ha mértéktelenül kiteszed magad a napsugarak hatásának. Fontos tudnod, hogy nemcsak a perzselő napsütésben heverészve éri bőrödet napsugárzás, hanem többek között hideg, fátyolos nappalokon az utcán sétálva. Persze, a vastag hófelhő már nagyobb védelmet nyújthat, de jobb biztosra menni, főleg, ha ráncokról van szó. Vannak testrészek, amiket még ilyenkor sem tudsz ruhával teljes mértékig elfedni, bőröd viszont biztos nem felejt! A napkárosodás jeleit évek múltával tapasztalhatod majd meg, és talán értetlenül állsz majd néhány év múlva, miért jelentek meg hirtelen a ráncok, pigment foltok, vagy netán rosszindulatú elváltozások…

 

Milyen a jó fényvédelem?

Amely véd az UVA és UVB sugarakkal szemben is. Az előbbi felelős a bőr öregedéséért – kollagén és elasztikus rostok eltöredezéséért – és a rosszindulatú bőrelváltozások kialakulásáért. Utóbbi pedig a leégés, a bőrpír okozója. Az Age Attraction Wonder Pearls ásványi alapozója összetevői – pl. cinkoxid, titánoxid, vasoxid – révén megfelel ennek a követelménynek. Mechanikai védelmet nyújtva az UVB és UVA védelmet is biztosítja. Sőt, ennél sokkal többet tud! Mivel ásványi összetevőkből áll, nincs benne kémiai fényvédő, kizárólag mechanikai fényvédelemmel védi bőrödet.

 

 

Miért jó ez Neked?

Mert a kémiai fényvédők között sok olyan hatóanyag van, amely könnyen allergiás reakciót válthat ki, viszont az ásványi összetevők szinte egyáltalán nem allergizálnak. Ezen kívül működési elvük által még jobban védenek, hiszen a mechanikai fényvédők visszaverik az UV sugarak jelentős részét, tehát már be sem engedik a bőrbe. A Wonder Pearls-nek cinkoxid tartalma miatt még gyulladáscsökkentő, nyugtató hatása is van, így gyulladt, aknés bőrre is nyugodtan használható. Ez azért fontos, mert jó fedőképességével pont azoknak nyújt segítséget, akiket leginkább zavar a bőrhiba és állandóan szeretnék azt fedni. A rossz minőségű alapozók azonban csak rontanak a helyzeten, mert nem engedik lélegezni a bőrt, eltömítik a pórusokat. A Wonder Pearls kiváló megoldás erre a célra, hiszen gyógyító hatású, amellett biztosítja a mindennapi fényvédelmet, a megfelelő fedést és a felesleges faggyút is felszívja, mattít és nem tömíti el a pórusokat.

 

{KEPGALERIA}

 

Miért különleges a Wonder Pearls?

Ami egyedivé teszi ezt a klassz alapozót, az az igazgyöngypor tartalma, amely köztudottan a japán nők fiatalító szere már évszázadok óta. A speciális előállítási technológia, az ún. fénydiffúziós mikropigmentek alkalmazása pedig lehetővé teszi, hogy ez az alapozó a legtermészetesebben adja vissza bőröd fénytörését, ezáltal simának, bársonyosnak mutatva azt.


Játssz velünk és nyerj!
Kis szerencsével megfiatalodhatsz!

Töltsd ki kérdőívünket, mert lehet, hogy éppen
Te leszel az a szerencsés, aki megnyeri 
a 2x1 alkalom CW LASER – Hyaluorn Max Skin Boost (Rétegelt Hyaluronsavas Ráncfeltöltés) kezelést,
és az 1 ajándék Wonder Pearls Optikailag Fiatalító Hatású Gyöngypúdert.

Tovább a kérdőívhez »

 


 

A púderről további információkat itt olvashatsz! 

 

 

 

 

Szólj hozzá Te is!
SZEMÉLYRE SZABOTT HOROSZKÓP

Adja meg születési időpontját!

VAGY

KÉREM AZ ELEMZÉST

HÍRLEVÉL