SZÉPSÉG

Újratervezés: szépülj még idén!

Szerző:
Szabó Anna
Szőr, zsír és ráncok - három csapás, amitől nap mint nap szenvedünk és sajnos karácsonykor sem mennek szabadságra. Ha unod már a szélmalomharcot és az önsanyargatást, ideje körülnézni a professzionális szépségápoló készülékek háza táján! Íme, új kedvenceink!

 

Az ember lánya mindig tökéletes megjelenésről álmodik, nincs ez másképp karácsonykor sem. Azonban a szenteste előtti rohanásnak, a karácsonyi nagyevésnek és a szilveszteri bulizásnak köszönhetően rendszerint romokban kezdjük a 2014-es évet.

Mi idén nem adjuk alább! Élvezni fogjuk az ünnepeket, mégis kirobbanó formában köszöntjük az újévet. Hogy hogyan? Egy otthoni ultrahangos zsírbontó, rádiófrekvenciás ránctalanító és IPL szőrtelenítő gép segítségével!

 

Lebontjuk a zsírt – végleg!

Egy tucat fogyókúra és állandó jojózás után eddig legfeljebb bőrünk rugalmasságából és önbizalmunkból veszítettünk, kilóinkból nem. Nemrég azonban mi is felfedeztük magunknak a Forever Slim otthoni ultrahangos zsírbontó gépet.

Ez a különleges készülék UFO-ra hajazó formájával rögtön a szívünkbe lopta magát. Kiváltképp, amikor megtudtuk, hogy a zsírleszíváshoz hasonlóan végleges alakformálásra képes. Az ultrahangos zsírbontás ugyanis nemcsak a zsírsejtek méretét csökkenti, mint a diéta, hanem a zsírsejteket is örökre eltünteti. Ráadásul pontosan onnan fogyaszt, ahol a kezelést végezzük. Tehát gyorsan lefaraghatjuk a legaggasztóbb párnácskákat, és ennek más testrészünk (például a mell) nem látja kárát. Szerencsére az otthoni készülék ugyanolyan technológiával működik, mint a szépségszalonokban használt profi gépek, így a zsírsejteknek tényleg nem lesz esélyük!

Ha minden a terv szerint megy, az otthoni kavitációs kúra végén 1-2 számmal kisebb ruhákba is beleférünk majd. Az pedig külön öröm, hogy ultrahangos zsírbontás mellett nem kell diétázni, így idén végre nem éhkoppon vészeljük át a karácsonyt és a szilvesztert.

 

Az óévben felejtjük a ráncokat!

Mi nők, sokszor szeretnénk visszaforgatni az idő kerekét, de sajnos egyelőre nem tart itt a tudomány. Évekkel ezelőtti önmagunkat azonban már viszontláthatjuk a tükörben!

Létezik egy technológia, amelyet a bőrgyógyászati klinikákon és szépségszalonokban évek óta nagy sikerrel használnak. Segítségével kés és tű nélkül, fájdalommentesen akár ráncaink felét eltüntethetjük. Ez a módszer a rádiófrekvenciás ránctalanítás. A kezelés során célzott rádióhullámokkal kollagén termelésére ösztönözzük bőrsejtjeinket, ami tartós bőrfiatalodást eredményez. Ráadásul a már meglévő kollagén-rostokat is rögtön „összerántjuk”, így bőrünk azonnal feszesebbnek tűnik.

Már korábban is szerettük volna kipróbálni ezt az exkluzív kezelést, ám a szépségszalonok horror árai hidegzuhanyként értek bennünket. Most azonban rábukkantunk a Newa otthoni ránctalanító gépre. Ez a készülék a szépségszalonokban használt csúcstechnológiát (hexapoláris RF technológia) alkalmazza, így gyakorlatilag professzionális kezelést végezhetünk saját otthonunkban.

Reményeink – és klinikai tanulmányok – szerint egy hónap után 25, három hónap elteltével pedig 45%-os ránccsökkenést érhetünk el, így jó esélyünk van rá, hogy a 2014-es évet már fiatalosabb, simább arcbőrrel köszöntsük.

 

Eldobjuk a borotvát!

Tíz éve még végleges szőrtelenítésről álmodoztunk, de pénztárcánk nem bírta a strapát, ezért kibékéltünk a borotvával, az epilátorral és a gyantával. Mára kiderült, végleges szőrtelenítés tulajdonképpen nem is létezik. A IPL (villanófényes) kezelés – amit korábban végleges szőrtelenítésként emlegettek – körülbelül 7-8 évre szabadíthat meg a felesleges szőrszálaktól. Persze ez az IPL érdemeit egyáltalán nem csökkenti. Hiszen ki ne szeretne hosszú évekre búcsút inteni a borostának, a szőrbenövésnek és a szőrtüszőgyulladásnak? Mostanra ez a technológia is „beszivárgott” az otthoni kozmetikai gépek piacára, így már nem kell álmodoznunk.

Nagy várakozásokkal kezdtük a DEESS IPL szőrtelenítő gép tesztelését, hiszen az ígéret szerint 3-5 kezelés után 80%-os szőrzetcsökkenést érhetünk el. Félévente végzett fenntartó kezeléssel pedig az év bármely napján már teljesen szőrtelenek lehetünk. Így nem lesz többé szükség expressz borotválásra vagy gyantázásra, ha szoknyát vagy fürdőruhát vennénk föl. És persze a bajuszproblémákat is elfelejthetjük. Ha tehát terveinket siker koronázza, 2014-ben már mi is tartósan szőrtelenek leszünk!

Tesztünkhöz a szépségápoló készülékeket a NewMe.hu biztosítja. Ha te is szeretnéd kipróbálni ezeket a professzionális gépeket, jelentkezz egy ingyenes próbakezelésre! Valamelyik készülék megtetszett? Most kockázat nélkül, pénz-visszafizetési garanciával lehet a tiéd. Kérd Karácsonyra, hogy az új évet, új külsővel kezdhesd!

NewMe.hu

 



 

Szólj hozzá Te is!
SZEMÉLYRE SZABOTT HOROSZKÓP

Adja meg születési időpontját!

VAGY

KÉREM AZ ELEMZÉST

HÍRLEVÉL