2018. január 24. - Timón
RSS hírcsatornák Pinterest Tweet
Megosztom
DXN termékek Az örök szerelem lakatja
Női Portál
2018. január 24. - Timón
RSS hírcsatornák Pinterest Tweet
Megosztom

Retro társas az Ország Játéka

A Gazdálkodj okosan! társasjáték lett az Ország Játéka. A retro mellett ugyanakkor az újdonságok is hódítanak: a legjobban fogyó karácsonyi ajándékok toplistájára a kevesebb mint egy hónapja megjelent Libbenő Sziromtündér is felkerült.


Az igazi hajrá ugyan még nem indult be, de a novemberben vásárló szülők már így is átlagosan közel 17 000 forintot költöttek játékokra. A legnagyobb hullám Mikulás után indul be, ami az online boltokban várhatóan körülbelül pár nappal karácsony előtt le is cseng, hiszen a legtöbb szülő nem hagyja a játékvásárlást a legutolsó napokra.

A JátékNet.hu Webáruház vásárlási adatai szerint idén karácsonykor is sokan keresik az akciókat, a két legjobban fogyó játék ugyanis a nagy kedvezménnyel kapható Elefun társasjáték és az Én kicsi pónim. Az összesített lista harmadik helyét ugyanakkor egy olyan újdonság szerezte meg, amely kevesebb mint egy hónapja jelent meg a piacon. „Így a Libbenő Sziromtündér vezeti a kedvezmény nélkül kínált ajándékok toplistáját. A játékpiac nagyon gyorsan változik, amit a kezünkkel lebegtethető tündér sikere mellett az is jól mutat, hogy csak októberben és novemberben több mint havi 500 újdonság jelent meg a kínálatunkban – mondta el Bognár Ákos, a JátékNet.hu Webáruház ügyvezető igazgatója. – A gyártóknak iparkodniuk kell az innovációkkal, ha évről évre a karácsonyi toplista élén akarnak maradni. Ugyanakkor emiatt a szülőknek is nagyon nehéz dolguk van ajándékválasztáskor, ezért is szerettük volna segíteni őket az eligazodásban az Ország Játéka versennyel.”

A JátékNet.hu Webáruház által indított, október 22. és december 1. között zajló versenyen az idei év legnépszerűbb játéka a Gazdálkodj okosan! családi társasjáték új kiadása lett. „A versenyben a szülők választottak, ezért is lehet az, hogy az Ország Játéka egy olyan, az egész családot megmozgató társasjáték lett, amihez a felnőttek is előszeretettel ülnek le – magyarázta Bognár Ákos. – Ennek ellenére a Gazdálkodj okosan! nem szerepel a leggyakrabban megvásárolt karácsonyi ajándékok között, ami azért is lehet, mert – bár a mostani verseny győztese egy új kiadás – a magyar családok többségének van már egy otthon.” Népszerűek még a kreatív játékok is, ezt igazolja, hogy az Ország Játéka versenyben a második helyet az 5 az 1-ben világító rajztábla, míg a harmadikat a LEGO Friends sorozat Delfin cirkálója szerezte meg.

Több mint 110 ezer forintba kerül a rekorder

A karácsonyi ajándékvásárláskor is árérzékenyek a magyarok: amellett, hogy a nagy kedvezménnyel kínált termékek fogynak a legjobban, az 1 napos akciókat felvonultató Internetes Vásárlás Napján (DotcommerceDay) több tízmillió forintot költöttek karácsonyi gyerekjátékokra a JátékNet.hu Webáruházban.

Bár november közepétől már többen lázas vásárlásba kezdtek, az igazi hajrá csak Mikulás után várható, az online beszerzést ugyanakkor szinte senki nem meri az utolsó pillanatra hagyni. „A játékok esetében ez fokozottan igaz. Bár mi a karácsonyt megelőző napokban is 24 órás szállítási időt vállalunk, és meghosszabbított vevőszolgálati idővel várjuk a ’last minute’ vásárló szülőket, érthető, hogy a legtöbben félnek attól, hogy ha nem érkezik meg időben a csomag, gyermekük hiába várja majd a Jézuskától kapott ajándékot” – mondta el Bognár Ákos.

2013 novemberében egyszerre 5-6 ajándék került egy-egy vásárló kosarába, és átlagosan közel 17 000 forintot költöttek gyerekjátékokra, ami mind a tavalyi átlagot, mind a szezonon kívüli időszakban elköltött összeget meghaladja. Míg tavaly a legdrágább ajándék a 65 000 forintos Barbie Jeep volt, addig idén a LEGO Mindstorms programozható robotja vezeti a listát, ami több mint 110 000 forintba kerül.

A játékvásárlásért többnyire az anyukák felelnek: mind a karácsonyi időszakban, mind a szezonon kívül a játékwebáruház vevőinek 90 százaléka nő.

Az Ország Játéka verseny eredménye:
1. Gazdálkodj okosan - Régi játék új pénzekkel
2. 5 az 1-ben világító rajztábla
3. LEGO FRIENDS: Delfin cirkáló

Az Ország Játéka oldala: www.jateknet.hu/az-orszag-jateka

 

 

 
SzavazzSzavazzSzavazzSzavazzSzavazz

loading...

Személyre szabott horoszkóp ingyen!

Add meg a születésed időpontját!

Év: Hó: Nap:

óra perc mp

vagy napszakot:

Content on this page requires a newer version of Adobe Flash Player.

Get Adobe Flash player

Top 3 olvasnivaló

Mely hawaii isten lakozik a lelkedben és mit árul el ez rólad? - Megtudod a Hawaii Istenhoroszkópból

Mely hawaii isten lakozik a lelkedben és mit árul el ez rólad? - Megtudod a Hawaii Istenhoroszkópból

Az istenekben gazdag, egzotikus hawaii vallás magába foglalja az őshonos hawaiiak hitét és gyakorlatát. Rendkívül fontos számukra az istenek, a természet, az állatvilág és maga a szellem, ami ott van mindenben és mindenkiben. Vajon te melyik rendkívüli és színes isten vagy? A Hawaii Istenhoroszkópból megtudhatod, ami fantasztikus és új dolgokat árulhat el rólad!

Tovább »
6 jel, hogy tetszel a pasinak - Így állapíthatod meg a testbeszédéből

6 jel, hogy tetszel a pasinak - Így állapíthatod meg a testbeszédéből

Még csak néhányszor találkoztatok, esetleg először? Nem vagy biztos a szándékában? Figyelj rá kicsit jobban, hiszen minden egyes mozzanata beszél! Fontos gesztusok, amik elárulják, hogy mit gondol rólad, így ő sem tud mellébeszélni – lássuk, mik is ezek!

Tovább »
Mit rontottál el a tavalyi évben? - Tanulj belőlük a Nap Angyalának segítségével!

Mit rontottál el a tavalyi évben? - Tanulj belőlük a Nap Angyalának segítségével!

Vajon mit ronthattál el a tavalyi évben, ami miatt nem úgy sikerültek a dolgok, mint szeretted volna? Amiért esetleg nem érted el a vágyadat, nem jött össze, amit szerettél volna, nem volt elég sikeres a kapcsolatod? A tavalyi év uralkodó bolygója a Nap volt, amit pedig Mihály arkangyal ural, így ő maga fogja elárulni, hogy miben hibázhattál a múlt évben, hogy tanulhass belőlük és idén már akár egy tökéletes évet zárhass!

Tovább »

Kalkulátor

Gyógyító angyali üzenetek

Válaszd ki az aktuális problémádat, és olvasd el, mit üzennek számodra az Angyalok. Meglátod, angyali tanácsaik segíteni fognak, és hamarosan másképpen látod majd a dolgokat!

Még több kalkulátor »

Szakértők

Búza Judit

Spirituális fejlesztő

Kérdezz! »
Összes szakértő »
Búza Judit

Társkereső

Társkereső
Horváth Mária Eva Erika Éva Mária 
Társkereső
Antal Attila Preky69 Gyula Attila 

Még több társkereső »

Női Portál oldaltérkép