SZÉPSÉG

Színesen csalj el néhány évet!

Szerző:
Szabó Anna
Ahogy közeledik a Karácsony, az ember lánya úgy szakad ki szépségápolási rutinjából. Ha szeretnél mégis a legjobb színben tündökölni az Ünnepen, eláruljuk, hogyan tedd!


Érthető, ha Te is szeretnéd a maximumot kihozni magadból, de a fáradtság és a hideg még tovább ronthat állapotodon. Ilyenkor a legjobb, amit tehetsz pakolással az arcodon pihenni, eltűnődve az év ünnepének szépségein. Sajnos azonban az élet fukar kézzel bánik az ilyenkor beosztható szabadidővel. Erre az időszakra találtunk magunknak egy igazán jó megoldást, mely a külső szemlélő számára vizuális élményt nyújt, bőrünknek pedig mind azt a jót, amitől egészségesebb és ragyogóbb lesz belülről is.

A választás egyszerűbb, mint gondolnád

Új kedvencünk a Wonder Pearls egy optikailag fiatalító hatású Anti-Aging púder, melynek különlegessége a gyöngypúder alkalmazásában van. A termék nemcsak a 20 életfontosságú aminosavat tartalmazza, hanem egy egészen egyedülálló ragyogást is kölcsönöz a bőrnek. Alexandra Kopold-Schütz, az Age Attraction kozmetikai szakértője szerint előnyös, hogy a természetben előforduló tiszta állapotban hagyott gyöngypúdert alkalmazzuk, mert az segíti a bőr természetes öregedési folyamatának lassítását, megőrzi fiatalságát és friss kinézetet kölcsönöz. A tiszta gyöngypor nemcsak a bőrt varázsolja széppé, hanem kiváló minőségű alapanyagként tápláló, védő és Anti-Aging hatású is.

A teljes értékű nyomelemek, a cink, a szelén, a lítium, a foszfor, a jód, a vas és a magnézium támogatja a sejtszövet regenerációs képességét és erősíti a bőr megújulásának természetes folyamatát.

 

Formázó színek, ragyogó végeredmény

A valódi gyöngypor alapú Wonder Pearls kapható öt alap- és egy árnyékoló színben lelhető fel. Használatával teljesen feleslegessé válik az alapozó, miközben nem tömíti el a pórusokat és nem ül bele a ráncokba, de gondoskodik a megfelelő fényvédelemről. Arcod ragyogását, de akár formáját is befolyásolhatod a megfelelő színek kiválasztásával. Íme egy kis útmutató a választáshoz:

 

Nr. 1
Nagyon világos bőrre, illetve rosaceás (pirosodást) mutató bőrökre. Rendkívül jó fedőereje, egész napra fedi a problémás bőrt, egyenletes szép arcszínt biztosít, mellékhatások, káros, irritáló anyagok nélkül. Karikás szem környékén alkalmazva, látványosan korrigálja a sötét területeket, nagyítja a tekintetet. Szemhéjra is javasolt az alkalmazása.

 

 

Nr. 2
Világos bőrre. Egyenletes szép arcszínt biztosít egész napra, intenzív optikai fiatalító hatással bíró árnyalat.

 


Nr. 3
Kissé sötét, napbarnított, enyhén szoláriumozott bőrre. Egyenletes szép arcszínt biztosít, optikailag kiegyenlíti a pigment állományt, optikai fiatalító hatással bíró kissé erőteljesebb árnyalat.

 

Nr. 4
Közepesen sötét, napbarnított, szoláriumozott bőrre. Egyenletes szép arcszínt biztosít, optikailag kiegyenlíti a pigment állományt, erőteljes árnyalat, világos bőrökre árnyékolóként is alkalmazható arc hibáinak eltüntetésére. (Árnyékolóként kicsinyítő hatású. Javasolt alkalmazása: görbe orr esetén orrnyeregre, széles orr esetén az orr két legszélesebb pontjára, nagy áll, hosszú arc esetén állcsúcsra, homlok legfelső zugába. Széles arccsont esetén, a széles részekre, arccsontokra.)

Nr. 5
Nagyon sötét, napbarnított, szoláriumozott bőrre. Bronzos, mediterrán arcszínt biztosít, optikailag kiegyenlíti a pigment állományt, erőteljes árnyalat, világos bőrökre árnyékolóként is alkalmazható arc hibáinak eltüntetésére. (Árnyékolóként kicsinyítő hatású. Javasolt alkalmazása: görbe orr esetén orrnyeregre, széles orr esetén az orr két legszélesebb pontjára, nagy áll, hosszú arc esetén állcsúcsra, homlok legfelső zugába. Széles arccsont esetén, a széles részekre, arccsontokra.)
 

 

Nr. 6
Bronzos, mediterrán árnyékoló. Optikailag kiegyenlíti a pigment állományt, erőteljes árnyalat, világos bőrökre és sötétebb bőrökre is árnyékolóként alkalmazható.

 


Játssz velünk és nyerj!
Kis szerencsével megfiatalodhatsz!

Töltsd ki kérdőívünket, mert lehet, hogy éppen
Te leszel az a szerencsés, aki megnyeri 
a 2x1 alkalom CW LASER – Hyaluorn Max Skin Boost (Rétegelt Hyaluronsavas Ráncfeltöltés) kezelést,
és az 1 ajándék Wonder Pearls Optikailag Fiatalító Hatású Gyöngypúdert.

Tovább a kérdőívhez »

 


 

A púderről további információkat itt olvashatsz! 

 

 

Szólj hozzá Te is!
SZEMÉLYRE SZABOTT HOROSZKÓP

Adja meg születési időpontját!

VAGY

KÉREM AZ ELEMZÉST

HÍRLEVÉL