FÉSZEK

Praktikum, minőség és esztétikum = WOW!

Szerző:
Szabó Anna
Azok, akik irodai munkát végeznek, jellemzően elmondhatják, folyamatosan irodaszerekkel vannak körbevéve, hiszen a munkájuk során és akár otthon is szükségük van rá. „Jó lesz ez, ellátja a funkcióját és ennyi.” Ismerős esetleg ez a hozzáállás?

 

Az azonban nem mindegy, hogy milyen mappát veszel elő, milyen az ollód, papírkosarad, iratpapucsod, fiókos irattárolód és így tovább… Tűző és tűző között óriási különbség lehet, ahogy iratpapucs és iratpapucs között is. Vannak mutatós darabok a piacon, melyek nem tartanak sokáig, aztán vannak olyanok, melyek szinte elnyűhetetlenek, de nem néznek ki túl jól. … és akkor WOW!  Meglátod és el vagy ragadtatva, mert modern, jól néz ki, nagyon klassz a színválasztéka, látod,- mert szemlátomást látszik -, hogy minőségi darabokról van szó. Minek színkavalkád egy irodába, ha egyszerűen, modern formában és egyben elegánsan is meg lehet oldani? WOW! és az irodai- vagy akár az otthoni munkakörnyezeted valóban profi formát ölt. Légy stílusos és ebben a WOW! termékek a segítségedre lesznek, ugyanis ha úgy tartja kedved, akkor a forgatható táblagép állványod azonos színű lehet például a fiókos irattárolóddal, a lyukasztóddal, a tűzőgépeddel, iratpapucsoddal, iratrendeződdel, ollóddal és még a papírkosaraddal is! Mit szólsz? Elmész egy tárgyalásra és az iPhone készüléked védőtokjának a színe és stílusa megegyezik a gumis mappáddal és a beírókönyveddel, sőt akár az irodában lévő irodaeszközeid színével! 

A tűzőgép valóban jó fogású, nyitottan és zártan is lehet vele tűzni, csúszásmentes, így nem fogja összekarcolni az íróasztalodat. A WOW!  iratpapucsok felülete laminált, akárcsak a beírókönyvek borítója, ráadásul összehajthatóak és két címketartójuk is van. A fiókos irattároló nem elég, hogy valóban segít abban, hogy a dolgaidat még rendezettebben tarthasd, az íróasztalod éke lehet. Többféle vibráló színkombinációban is kapható. Egyik nagy előny, hogy könnyen lehet színben és stílusban hozzá illő irodai eszközt választani a WOW! kínálatából. A használata valóban kényelmes, mert a fiókjait könnyen ki lehet húzni az egyedülálló érintéssel záródó fiókrögzítő mechanizmusának köszönhetően, ráadásul kicsúszást gátló szerkezettel is el van látva. Nagy pozitívuma, hogy a zártfiók előlap segít abban, hogy diszkréten tárolhasd benne a dolgaidat.

Tedd a munkával töltött időt hangulatosabbá mutatós, praktikus, minőségi irodai eszközökkel! Sokkal élvezetesebb a munka, ha ezek az eszközök valóban a segítségedre vannak, és nem okoznak a használat során bosszúságot. Egyébként tudtad, hogy konkrét számok, tanulmányok és kutatások is igazolják, hogy azok, akik a saját ízlésük szerint alakíthatják ki a munkakörnyezetüket, nem elég, hogy nyugodtabban, hanem még 32%-kal hatékonyabban is teljesítenek? Életteli színek, minőség és praktikum az irodában és otthon egyaránt! WOW! .


Szeretnél nyerni trendi Leitz WOW irodai eszközöket?
Gyere, játssz velünk!
Lehet, hogy Te leszel az egyik szerencsés, aki boldog tulajdonosa lesz az 5 db egyenként 10.000 Ft értékű Leitz WOW csomagok egyikének?
Nincs más dolgod, mint kitölteni kérdőívünket »

 

 

 

Szólj hozzá Te is!
SZEMÉLYRE SZABOTT HOROSZKÓP

Adja meg születési időpontját!

VAGY

KÉREM AZ ELEMZÉST

HÍRLEVÉL