DIVAT

Csillogj-villogj télen is!

Szerző:
Szabó Anna
Miért kellene beleolvadnunk a szürke téli tájba? Jó hírünk van, nem kell! Tükörsima jég, melyen megtörik a fény, ezüstösen csillogó hópelyhek - ezek adták az idei glamour trend alapötletét. Fényes, metálos jellegű anyagokkal, csillámló díszítésekkel, és megannyi csillogó dísszel találkozhatunk idén is.

 

Néhány nap, és itt a partik ideje. Dobjuk fel külsőnket és közérzetünket egy kis ragyogással. Ruha, cipő, táska, ékszer mindegy, csak csillogjon. Ez a néhány hét, ami még hátra van ebből az évből, nem lenne igazi csillogó-villogó holmik nélkül. Egyszerű fekete, fehér vagy piros, sőt szinte minden színű szettet ragyogóvá varázsolnak ezek a színek. A lényeg, hogy az aranyat vagy ezüstöt, ne kombináljuk egymással, vagy csak minimális mértékben.

A különleges anyagok a hétköznapi viseletben is megmutatkoznak. A fények és a csillogás mindenféle ruhadarabon megjelenik, legyen az egy kabát, egy blúz, vagy egy sál. A fénylő, metál jelleg például a leggingseket is elérte. Egy szóval, ne feledd: ezen a télen minden csillog.

{KEPGALERIA}

 


 

Szólj hozzá Te is!
SZEMÉLYRE SZABOTT HOROSZKÓP

Adja meg születési időpontját!

VAGY

KÉREM AZ ELEMZÉST

HÍRLEVÉL