SZÉPSÉG

Otthoni bőrfiatalítást Karácsonyra

Szerző:
Szabó Anna
Miközben az Ünnepekre szeretnénk valóban a legjobb formánkat hozni, általában a vacsora estéjére minden háziasszony évekkel tűnik idősebbnek valós koránál. Idén a cél, megpróbáljuk a szinte lehetetlen, megfiatalodott külsővel megjelenni a karácsonyi összejöveteleken.


Segítségünkre lesz ebben egy számunkra újonnan felfedezett készülék, a Newa™ , mellyel otthon végezhetünk profi kezeléseket bőrünkön.

Az ígéret:
A Newa™ készülék klinikai tanulmányok alapján 1 hónap alatt 25%-os, 3 hónap után pedig akár 45%-os ránccsökkenést eredményezhet. Tapasztald meg Te is a Newa™ ránctalanító fantasztikus hatását, legyen bőröd csodásan ragyogó az ünnepekre és utána is!

Ezek után elhihetitek, hogy mi sem vágytunk másra, minthogy kipróbáljuk, és kíváncsian várjuk az eredményt. Főként pedig a család férfi tagjainak véleményét…

Átböngészve az Newa™ otthoni ránctalanító honlapját (itt találod), új kifejezésekre bukkantunk, kíváncsiságunk ennek hatására nem, hogy csökkent, hanem napról napra nőtt. „A 3DEEP® technológia belülről regenerálja bőrét! A 3DEEP® technológia már bizonyított: világszerte évente több 10.000 bőrgyógyász és orvos által végzett bőrkezeléssel elhozva a professzionális szintű anti-aging kezelési módszert az Ön otthona kényelmébe! A Newa™ az egyetlen otthoni ránctalanító készülék, mely a világ egyik legszigorúbb engedélyezési szerve, az FDA engedélyét is megkapta.”

Mi is éreztük már az első kezelés után a pozitív hatásokat (erről később), de az első pozitív csalódásunk akkor ért minket, mikor a kezünkbe foghattuk ezt a csinos kis eszközt. A csomagolás is nőies, a fürdőszoba egyik legszebb darabja lehet, ha röviden akarnánk jellemezni: érezhető kiknek készült.

 

 

Szólj hozzá Te is!
SZEMÉLYRE SZABOTT HOROSZKÓP

Adja meg születési időpontját!

VAGY

KÉREM AZ ELEMZÉST

HÍRLEVÉL