SZÉPSÉG

Karácsonyi kívánságunk: tartósan sima bőr

Szerző:
Szabó Anna
Állítólag már az ókorban is létezett a szőrtelenítés fogalma. Mi ezt nem tudhatjuk, azt viszont biztosan állíthatjuk, minden vágyunk megszabadulni a szőrszálaktól. Kaptunk is e célból egy hatékonynak ígérkező eszközt, amit három hétig próbálhatunk.


Új barátunkat IPL tartós szőrtelenítőnek hívják, és ha beváltja a hozzáfűzött reményeket, kapcsolatunk elmélyülhet. Hosszútávra csak azért nem tervezünk vele, mert akkor éppen az egyik jótékony hatását kérdőjeleznénk meg vele. Legyen ez a nulladik rész, nézzük, mit ígér az otthoni, IPL tartós szőrtelenítő gép.

Fényben az erő

Az IPL a villanófény technológiáján alapul. Segítségével könnyedén és tartósan megszabadulhatunk a szőrszálaktól. Az eljárás során nagyenergiájú fényt vetítenek a bőrre, mely a felső bőrrétegbe behatol, és a szőr pigmentje segítségével a szőrtüszőbe jut.

Fájdalommentes és költséghatékony

Bár a tartós, IPL-es szőrtelenítő módszer elsőre drágábbnak tűnik, mint a hagyományos, nem tartós szőrtelenítési technikák, viszont hosszú távon megtérül, hiszen a szőrtelenítési kúra után elérjük a tartós, évekig tartó szőrtelenség állapotát. Emellett időt is spórolhatunk : hiszen nem kell naponta, hetente vagy havonta bajlódnunk a nem kívánatos szőrszálakkal, otthon vagy kozmetikushoz rohangálva.

A kezelés minden más módszernél kevésbé fájdalmas, sőt, gyakorlatilag fájdalommentes. Az IPL még az érzékeny bőrűeknek is a legjobb alternatíva: a technológiából adódóan egy energianyaláb 4X olyan hatásfokkal dolgozik, mint a hagyományos lézeres megoldások – káros ultraibolya hullámok nélkül.

Az IPL tartós szőrtelenítő gépről itt olvashatsz »

 

 

Szólj hozzá Te is!
SZEMÉLYRE SZABOTT HOROSZKÓP

Adja meg születési időpontját!

VAGY

KÉREM AZ ELEMZÉST

HÍRLEVÉL