FOGYÓKÚRA

Karácsonyi kihívás: vékonyabban újévre!

Szerző:
Szabó Anna
Hiába nincs bikini-szezon, mi megpróbálkozunk a lehetetlennel. Kolléganőnk az ünnepi készülődés és a hideg hatására bekövetkező gasztro-kihívások ellenére fogyásra adta a fejét. De jöjjenek a részletek!


Három héten keresztül követhetitek nyomon, miként sikerül neki egy ultrahangos zsírbontó-készülékkel vékonyodnia. Elöljáróban jöjjön egy rövid ismertető a Forever Slimről, ami nemcsak fogyasztó hatásáról, hanem a narancsbőr elleni hatékonyságáról is híres!

Nem csodagép, de hatásosnak ígérkezik

A narancsbőr és a makacs zsírpárnák problémája a világ minden táján szinte kivétel nélkül minden nőt érint, még a vékony alkatúakat és a tinédzsereket is. Nem kell ahhoz súlyfelesleg, hogy úszógumink vagy „lovaglónadrágunk” legyen, hiszen vannak olyan helyek, melyekről egyszerűen képtelenség ledolgozni a felesleget. A narancsbőr kialakulásához sem kell feltétlenül súlytöbblet, bőven elég hozzá az öröklött kötőszöveti gyengeség, a stressz, az ételekben levő szintetikus adalékanyagok, a mozgásszegény életmód, a koffein- és nikotinbevitel és persze a fogamzásgátlók szedése.



Az első otthoni ultrahangos zsírbontó gép

Az ultrahangos zsírbontás eddig csak kozmetikákban, fogyasztószalonokban volt elérhető, de ez meglehetően költséges, kényelmetlen és időigényes módja a karcsúsodásnak. A költséghatékony megoldást az otthoni ultrahangos zsírbontó készülék jelenti!

A Forever Slim otthoni készülékkel ugyanazt az eredményt érhetjük el, mint a szalonokban található gépekkel, mert
• ugyanaz a frekvenciája: 40.000 Hz
• ultrahangja fókuszált
• intenzitása állítható (1-6 fokozat)

Még többet szeretnél megtudni a ForeverSlim otthoni készülékről?
Kattints a részletekhez »

 

 


 

Szólj hozzá Te is!
SZEMÉLYRE SZABOTT HOROSZKÓP

Adja meg születési időpontját!

VAGY

KÉREM AZ ELEMZÉST

HÍRLEVÉL