SZÉPSÉG

Csodák márpedig vannak - ragyogó, fiatalos bőr néhány perc alatt!

Szerző:
Szabó Anna
Karácsony estéjén mindenki szeretné magából kihozni a maximumot. Ez azonban nem mindig sikerül, hiszen az év utolsó heteire tornyosuló feladatok mellett nehéz beiktatni a szépségápolást. Most egy olyan titokról lebbentjük fel a fátylat, aminek segítségével igenis ragyoghatsz az ünnepi vacsorán.

 

A titok neve: Wonder Pearls


A Wonder Pearls egy optikailag fiatalító hatású Anti-Aging púder, melynek használatával varázslatossá, ragyogóvá és simává teheted a bőrödet mindössze néhány perc alatt. Előnye, hogy a púderszemcsék nem ülnek bele az esetleges ráncokba, barázdákba, és semmiféle szintetikus anyagot nem tartalmaz. És ha mindez nem lenne elég, akkor azt is eláruljuk, hogy ennek a csodaszernek még jótékony hatása is van a bőrödre. Hogy miért? Lássuk:

- Tartósítószerek, illatanyagok, olajok vagy viaszok nélkül készül
- Mindenféle káros anyagtól (pl. szilikon, talkum) mentes
- Ásványi UV védelmet nyújt a Titán-dioxid és cink-oxid által
- Kiváló minőségű és tápláló összetevők alkotják
- Non comedogenic – nem tömíti el a pórusokat
- Nem szárítja ki a bőrt
- Nagy bőr tolerancia jellemzi, nincs bőrirritáció
- Természetes hatást biztosít, leheletkönnyű érzettel
- Ápolja a bőrt
- Jól rétegezhető, minden napi használatban egy rétegben is szép fedést, kellemes bőrképet eredményez
- Feleslegessé teszi az alapozó használatát
- 2-3 rétegben kenve is remekül szellőzik, könnyed glamour hatást, különleges esti csillogást kölcsönöz a bőrnek.


Egyedülálló, szabadalmazott „fény-diffúziós pigmentekkel” – most már a magyar szépségtrendben is


Az eredeti német gyártmányú gyöngypúder a kozmetikai tökéletesség innovációja. E különleges fedőerő az USA-ból származik, de a híres „fény-diffúziós pigmentek” Németországban készültek.

A német Anti-Aging specialista, az Age Attraction egy kiváló minőségű gyöngypúdert fejlesztett ki, amiről a londoni sztár sminkes, Barrie Matthew rajongva nyilatkozik: „Lelkesedem a teljesen egészséges és természetes erőforrásokért!


A Wonder Pearls – Youthing Minerals (csodagyöngy – fiatalító ásványokkal) különlegessége a gyöngypúder alkalmazásában van. A termék nemcsak a 20 életfontosságú aminosavat tartalmazza, hanem egy egészen egyedülálló ragyogást is kölcsönöz a bőrnek. Alexandra Kopold-Schütz, az Age Attraction kozmetikai szakértője szerint előnyös, hogy a természetben előforduló tiszta állapotban hagyott gyöngypúdert alkalmazzuk, mert az segíti a bőr természetes öregedési folyamatának lassítását, megőrzi fiatalságát és friss kinézetet kölcsönöz. A tiszta gyöngypor nemcsak a bőrt varázsolja széppé, hanem kiváló minőségű alapanyagként tápláló, védő és Anti-Aging hatású is.

A teljes értékű nyomelemek, a cink, a szelén, a lítium, a foszfor, a jód, a vas és a magnézium támogatja a sejtszövet regenerációs képességét és erősíti a bőr megújulásának természetes folyamatát.

Japánban, a gyöngyök hazájában régóta használják sikerrel a gyöngyöket a bőr ráncképződésének megakadályozására. A csodagyöngyök ásványi alkotórészeinek előnyei, jótékony hatásai most elérhetőek mindenki számára a Wonder Pearls által.


Játssz velünk és nyerj!
Kis szerencsével megfiatalodhatsz!

Töltsd ki kérdőívünket, mert lehet, hogy éppen
Te leszel az a szerencsés, aki megnyeri 
a 2x1 alkalom CW LASER – Hyaluorn Max Skin Boost (Rétegelt Hyaluronsavas Ráncfeltöltés) kezelést,
és az1 ajándék Wonder Pearls Optikailag Fiatalító Hatású Gyöngypúdert.

Tovább a kérdőívhez »

 


 

 

A púderről további információkat itt olvashatsz! 

Bizonyosodj meg a Wonder Pearls valódi gyöngyporból készült púder hatásáról az alábbi képgalériában! Garantáltan nem hiszel majd a szemednek!

{KEPGALERIA}

 

 

 

 

 

 

Szólj hozzá Te is!
SZEMÉLYRE SZABOTT HOROSZKÓP

Adja meg születési időpontját!

VAGY

KÉREM AZ ELEMZÉST

HÍRLEVÉL