ANGYALISKOLA

Talán egy angyal volt?

Szerző:
Szabó Anna
Köszönjük a szebbnél szebb történeteket, melyeket angyalokkal kapcsolatan írtatok. Jó tudni, hogy egy kicsit mindannyian védve vagyunk ebben a rohanó világban. Hogy ki vagy mi óv mintket, talán nem is fontos. A lényeg, hogy létezik...

Hinni nagyon fontos...

Nem árt, ha hiszünk egy egyedüli mindenhatóban. A történelem folyamán az angyalok tőle kapták a feladataikat, mint például Krisztus megszületésének hírét elvinni, Isten szavát hirdetni, a büntetéseit végrehajtani, embereket és népeket megvédeni a gonosztól.

Sokan hiszik azt, hogy kisgyerekként még mindenki kapcsolatban áll a saját őrzőangyalával, még jóval azelőtt, hogy a szüleink erről meg is próbálnak győzni minket. Még egy köznapi meggyőződés, hogy elhunyt hozzátartozóink, mint angyalok figyelnek ránk odafentről, és jönnek, ha segíteni kell.

Olyan jó érzés azt hinni, hogy az angyalok azért vannak, hogy vigyázzanak ránk.


Van ennek a hiedelemnek valami alapja?

Mindegy, hogy milyen korból és milyen kultúrából származik a történet, az angyalokkal való találkozás mindenütt nagyon hasonló. A csodás gyógyulások nagy része köszönhető angyali látogatásoknak, és rengeteg olyan eset, amikor valakinek gyökeresen megváltozik a viselkedése, annak ellenére, hogy a környezetében semmi nem változott.

Az angyalok létezésének bizonyítéka nem tudományos, mindenkinek a saját hitétől függ. Az álmok, a természet szeretete, a hirtelen ötletek, a déjá vu, a megérzések, a véletlenek… ezeket a dolgokat mindenki szíve szerint értelmezi.


Talán egy angyal volt?

"Ez az eset már nagyon régen történt. A férjem és én késő estig dolgoztunk a mezőn. Hűvös, őszi este volt, a szél erősen fújt. Átfagyva értünk haza meleg otthonunkba, ahol hat éves kislányunk már izgatottan várta érkezésünket. Gyorsan tüzet raktam a régi nagy kályhába, összedobtam egy kis vacsorát, majd megfürödtünk, és bebújtunk a kényelmes paplan alá.

Még utoljára raktam a tűzre, nehogy éjjel kialudjon, és a kislány megfázzon. Nem sokkal később az egész család mély álomba merült. Egyszer csak arra ébredtem, hogy valami rettenetesen nekicsapódott az ablaküvegnek, még az ablakfélfák is beleremegtek. Gyorsan felültem az ágyamban, és feszülten figyeltem. Éreztem, hogy valami rettenetesen kaparja a torkom, és furcsa szagot is éreztem. Akkor eszméltem fel... Hiszen ez füstszag... Villám gyorsan ugrottam ki az ágyamból, villanyt kapcsoltam. És, Jézusom, milyen látvány tárult elém...

Hatalmas füst volt a szobában, szinte az orromig sem láttam. Rettenetesen megijedtem, felébresztettem a családomat. Később kiderült, hogy a kályhából egy szikra pattant ki a szőnyegre, ami azonnal tüzet fogott. Én szentül meg vagyok győződve, hogy akkor egy angyal jelzett az ablaknál. Ha én nem ébredek fel arra a koppanásra, akkor valószínűleg mind hárman bent égünk.

Másnap egyébként körbekérdeztem a szomszédokat, nem járt-e véletlenül valaki felénk. Senki nem volt ott, és nem is kopogott. Biztos, hogy egy angyal mentette meg az életünket. Azóta hiszek az angyalokban!"

A történetet Anna küldte Völcsejről

Azoknak a történeteit, akik rendíthetetlenül bíznak az angyalokban, megosztjuk veletek. Nézzetek vissza, cikksorozatunkban rengeteg érdekességet olvashattok a későbbiekben is.

Ha veled is történt hasonló megmagyarázhatatlan, csodás dolog, kérünk írd meg nekünk a Női Portál Palackpostájába!

Szólj hozzá Te is!
SZEMÉLYRE SZABOTT HOROSZKÓP

Adja meg születési időpontját!

VAGY

KÉREM AZ ELEMZÉST

HÍRLEVÉL