FÉSZEK

WOW! - dögös kiegészítők otthonra és az irodába

Szerző:
Szabó Anna
Olyan környezetben, ahol jól érezzük magunkat sokkal könnyebb dolgozni, alkotni, ugyanis az, ami szép, esztétikus, praktikus már önmagában lelkesít, erőt ad és inspirál. Felejtsd el az unalmas, stílustalan akár silány minőségű irodai eszközöket!

 

Vigyél színt, hangulatot, dinamikát az irodai környezetedbe! Energikus, modern, vidám színek… WOW! Válaszd ki az egyéniségedhez leginkább illő színt, melynek a társaságában jól érzed magad; a színt mely az irodádnak valóban egyéni stílust kölcsönöz! Tudtad, hogy különféle tanulmányok és kutatások is igazolják, hogy azok, akik a saját ízlésük szerint alakíthatják ki a munkakörnyezetüket, nem elég, hogy nyugodtabban, hanem még 32%-kal hatékonyabban is teljesítenek?

Dobd fel a hangulatod munka közben, éljenek az életteli színek! WOW!. Wow és ha úgy tartja kedved, akkor iPhone készüléked védőtokja színben harmonizálhat a forgatható táblagép állványoddal, a fiókos irattárolóddal, a lyukasztóddal, a tűzőgépeddel, gumis mappáddal, gyorslefűződdel, iratpapucsoddal, iratrendeződdel, beírókönyveddel, ollóddal és még a papírkosaraddal is. A Leitz WOW termékcsaládja a praktikum, minőség és az esztétikum szerencsés találkozása. A WOW lyukasztó és irodai tűzőgép nemcsak a látvány, hanem a gyakori használat szempontjából is előnyös, ráadásul a mini változatuk is megtalálható a termékcsaládban. Óriási előny, hogy a termékcsalád tagjait abszolút külön is meg tudod vásárolni, a későbbiekben pedig kedved és igényed szerint kiegészítheted az adott színben a termékcsalád további tagjaival.

A WOW forgatható táblagép állvány rendkívül praktikus személyes prezentációk és információk megosztása során. A WOW fiókos irattároló valóban segít abban, hogy még áttekinthetőbb és rendezettebb legyen az íróasztalod. A WOW lakkfényű iratrendezők emelőkaros szerkezete 180°-ban nyílik, mely a gyakori használat során különösen előnyös tulajdonság. A WOW beírókönyvek kiemelkedő minősége a gondos kidolgozáson túl a famentes Nordic Swan minősített papírnak, a laminált felületnek és a fűzött kötésnek köszönhető. A többi termékről bővebb információ itt: WOW!.

Te is szereted a minőségi irodai eszközöket? Szeretsz játszani? Szereted az érdekes és hasznos információkat a témában? … akkor Neked különösen érdemes csatlakozod a Leitz DR WOW Facebook oldalához: DR WOW a Facebook-on. Figyelem! DR WOW visszatért a hosszú nyaralásából és értékes ajándékok kíséretében az elkövetkezendő hetekben rendelést tart a Facebook oldalunkon itt: WOW!.

 


Szeretnél nyerni trendi Leitz WOW irodai eszközöket?
Gyere, játssz velünk! Lehet, hogy Te leszel az egyik szerencsés, aki boldog tulajdonosa lesz az 5 db egyenként 10.000 Ft értékű Leitz WOW csomagok egyikének?
Töltsd ki kérdőívünket, és bízz a szerencsédben! »


 

 

 

Szólj hozzá Te is!
SZEMÉLYRE SZABOTT HOROSZKÓP

Adja meg születési időpontját!

VAGY

KÉREM AZ ELEMZÉST

HÍRLEVÉL